Pomoč za GTA sant andreas
Pomoč za GTA sant andreas
Prišel sem v slepo ulico! Opravil sem vse misije ki so se mi ponujale, lahko opravim samo še misijo za WOOZIja AMPHIBIUS ASSAULT, ampak mi ne pusti ker naj bi baje potreboval še več vaje pod vodo, kaj je zdaj to!!!??? Nimam več možnosti igranja naprej samo vsake toliko časa me pokliče CEZAR da naj učovim kurirja z denarjem ampak to je samo drobiž! Kako naprej kupil sem nekaj nepremičnin: apartmaje hiše in pa trgovino z modeli igrač kjer sem tudi že opravil vse misije.-
KLAKO NAPREJ!!!!!!!?????????
Prosim za pomoč
Prosim za pomoč
- hell s angel
- igralec jr.
- Battle Cat
- starejša faca
- hell s angel
- igralec jr.
- hell s angel
- igralec jr.
Re: Pomoč za GTA sant andreas
ja,no lahk bi tut naredu z kodo ki jo vpišeš kr med igranjem:cvwkxam.tak,zdaj bi moral met neomejen kisik pod vodo.sanciani wrote:Prišel sem v slepo ulico! Opravil sem vse misije ki so se mi ponujale, lahko opravim samo še misijo za WOOZIja AMPHIBIUS ASSAULT, ampak mi ne pusti ker naj bi baje potreboval še več vaje pod vodo, kaj je zdaj to!!!??? Nimam več možnosti igranja naprej samo vsake toliko časa me pokliče CEZAR da naj učovim kurirja z denarjem ampak to je samo drobiž! Kako naprej kupil sem nekaj nepremičnin: apartmaje hiše in pa trgovino z modeli igrač kjer sem tudi že opravil vse misije.-
Prosim za pomoč

- white king
- starejša faca
Jst sm pa pr gtajih bol slp pa bi prosu če mi da gdo kkšn nasvet za misijo k morš avto predelat pol greš pa ke u un car club al kva je tist pol maš pa tekmovanje tist iz hidravliko k morš ene puščice prtiskat pa nevem gdaj jih morš prtisnt sej prtisnem k so v unem krogcu sam usen zgubim. Lepo prosm če mi da gdo kkšn nasvet.
ja s smernimi tipkami (mislim da s tistimi čisto na desni strani tipkovnice) moreš skakat... ko pride pač ena puščica v tist krogec, pritisneš pravo tipko. sej ni ne vem kok težko..
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/ ... _sa_pc.txt
tule poišč tisto misijo, maš najbrž bolš razloženo.. upam da znaš angleško.
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/ ... _sa_pc.txt
tule poišč tisto misijo, maš najbrž bolš razloženo.. upam da znaš angleško.
- hell s angel
- igralec jr.
- white king
- starejša faca
- Iron Maiden
- starejša faca