SRS je koncno zunaj. Osebno me zelo spominja na NFSU2 nekoliko slabsa grafika in zvok, igralnost in awti so mi pa dosti bol vsec
igra ni nic posebnega vendar raje zazenem srs kot nfsu2
je pac nekaj posebnega
je kdo tle ze sprobal to igro?
Street Racing Syindicate
SRS je ze na pc? hmm nekej sm slisov da naj bi izsla, sam nism vedu da je ze
kaka pa je, spet bolj arkada? mogoce jo bom sel kupit (
) drugac pa se vedno cakam eno pametno dirkacino v stilu
GT

Forza

enthusia

ker vse tri izgledajo naravnost... prelepo.
se ena iz SRS, tolk za obcutek

(sory, nevem zakaj, ampak ful se mi limajo slike zdle... sej u3 bom pa vrjetn ze obzalvov pa vse skup pobrisov
)
lp, pa brez zamer
kista

GT

Forza

enthusia

ker vse tri izgledajo naravnost... prelepo.
se ena iz SRS, tolk za obcutek

(sory, nevem zakaj, ampak ful se mi limajo slike zdle... sej u3 bom pa vrjetn ze obzalvov pa vse skup pobrisov

lp, pa brez zamer
kista
Nobody is perfect. I am nobody. 

Mah mene špl ni tolk navdušil tlele mate stran
http://srs.namco.com/
sm mislil de maš več predelav , de sam predeluješ avte , pa ni nič , tlele tekmuješ par prog , če zmagaš vse dobiš en avto od sponzorja , če pa zgubič prav tazadnjo igro te pa kr vn iz igre vrže pa napiše de nisi dobil avta !
Poškodbe so čisto malo vidne - kuči ne delajo , malo je havba priprta , zadnja havba se odpira !!
Šele na koncu ti pokaže koliko je avto zjeban - če maš 100 % ti gre avto sam počasneje , nič drugega !!
Ko voziš , se tekmeci zaletavajo , lahko ga zrineš s ceste sam se ful hitr vrnejo nazaj !
Kar se tiče grafike je dobra , sam prog je premalo , tista dva mesta , , vsaka po 3-5 prog je občutno premalo za tak špil !!
http://srs.namco.com/
sm mislil de maš več predelav , de sam predeluješ avte , pa ni nič , tlele tekmuješ par prog , če zmagaš vse dobiš en avto od sponzorja , če pa zgubič prav tazadnjo igro te pa kr vn iz igre vrže pa napiše de nisi dobil avta !
Poškodbe so čisto malo vidne - kuči ne delajo , malo je havba priprta , zadnja havba se odpira !!
Šele na koncu ti pokaže koliko je avto zjeban - če maš 100 % ti gre avto sam počasneje , nič drugega !!
Ko voziš , se tekmeci zaletavajo , lahko ga zrineš s ceste sam se ful hitr vrnejo nazaj !
Kar se tiče grafike je dobra , sam prog je premalo , tista dva mesta , , vsaka po 3-5 prog je občutno premalo za tak špil !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
Ja tako je , sam jih ne moreš predelovati , jih dobiš že predelane !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si