Mafia
Mafia
Alo!
Jaz bi pa rabil pomoč pri igri Mafia. Imam problem, da mi ne dela tekoče in imam : Amd 1000, 512 rama sdr, Ati 9200 128 Radeon in še GForce 2 MMx400 64mb. Probal sem na obeh in na obeh windowsih:
Win98, WinSp. Pri vseh probavah mi ne dela tekoče. Gibljejo se počasnejo, govor zamuja, prepozno pride zvok, ko on že naredi. Avtomobili so ful počasni, pa tud pri nastavitvah sem probal vse sorte s grafiko, pa ista pesem,. Če mi lahk kdo pomaga, bi bil zelo vesel. Imam pa še eno vprašanje, glede Desert Storm Vietnam. Sem jo naložil, ampak pri play, pa napiše, da nimam pravega cedeja not. Codec sem preslikal in tud druge cedeje sem probal, ampak ista pesem. Kolega mi je rekel, da rabim en problem, kjer naredi dodaten disk,(Kot en cede) pol bo pa delal. S programom Alcohol120$, ampak ga sploh ne morem instalirat, ker je nekaj narobe. Pač imam probleme, ker igra ni original in je mau drugače posneta, kot bi morala bit.
Njlepša hvala in lep pozdrav.
Komaj čakam obvestilo, da lahk zalavfam igro.
Jaz bi pa rabil pomoč pri igri Mafia. Imam problem, da mi ne dela tekoče in imam : Amd 1000, 512 rama sdr, Ati 9200 128 Radeon in še GForce 2 MMx400 64mb. Probal sem na obeh in na obeh windowsih:
Win98, WinSp. Pri vseh probavah mi ne dela tekoče. Gibljejo se počasnejo, govor zamuja, prepozno pride zvok, ko on že naredi. Avtomobili so ful počasni, pa tud pri nastavitvah sem probal vse sorte s grafiko, pa ista pesem,. Če mi lahk kdo pomaga, bi bil zelo vesel. Imam pa še eno vprašanje, glede Desert Storm Vietnam. Sem jo naložil, ampak pri play, pa napiše, da nimam pravega cedeja not. Codec sem preslikal in tud druge cedeje sem probal, ampak ista pesem. Kolega mi je rekel, da rabim en problem, kjer naredi dodaten disk,(Kot en cede) pol bo pa delal. S programom Alcohol120$, ampak ga sploh ne morem instalirat, ker je nekaj narobe. Pač imam probleme, ker igra ni original in je mau drugače posneta, kot bi morala bit.
Njlepša hvala in lep pozdrav.
Komaj čakam obvestilo, da lahk zalavfam igro.
Lep pozdrav!
- Paladin-knight
- owned!
Jaz mam slabši računalnik, pa mi je tekoče delala. Če ti zamuja govor pa to, jo pa uninstalirej pa še enkrat instalirej!! 
edit: mlad hunter tnx za opozorilo...

edit: mlad hunter tnx za opozorilo...
Last edited by mesjah78 on 19 Dec 2004 14:46, edited 1 time in total.
-
- vseznalec
- Innos-warrior
- vseznalec
- Innos-warrior
- vseznalec
- Innos-warrior
- vseznalec
- Innos-warrior
- vseznalec
Ni kompasa
Pri meni ga ni vedno, pri nekaterih stopnjah ga ni in moram na pamet vozt. A je to prav al ne, ker en mi je reku, da mora bit s igro kej narobe. Pa še to me zanim, če mi lahk kdo pove, kako naj ustrelim s ostrostrelko unga volivca, pa če je pravi tisti s sivim klobukom.
Hvala
Hvala
Lep pozdrav!
- Innos-warrior
- vseznalec
- Innos-warrior
- vseznalec
-
- vseznalec
- Innos-warrior
- vseznalec