Streljacina za otroka
Streljacina za otroka
Za svojo hcerko bi rad nabavil kaksno igrico, kjer je veliko streljanja. Vendar pogoj: igrica mora biti obvladadljiva za 7 let starega otroka.
ok sam ta serious sam je tud grozn od tem da je mal smešno...prej bi reku da je groznAragorn wrote:ne kupuj kakšnih doomov al pa far cryjev... to je vse precej grozljivo.tomazc wrote:Ali v kateri trgovini lahko kaj probas, ali si povsod obsojen na kupi in gotovo.
HW je za silo(2.8 GHz, 512 RAM, graficna pa nic posebnega).
mogoče kakšen serious sam, ta je precej komičen in preprost za igranje.
http://www.3dgamers.com/games/nerfarenablast/
Streljaèina, uporablja Unrealov grafièni pogon, v njej pa ni krvi ali kak¹nega hudega nasilja. Je pa ¾e precej zastarela
Pirates of the Caribbean pa bi bil naslov tiste igre.
Streljaèina, uporablja Unrealov grafièni pogon, v njej pa ni krvi ali kak¹nega hudega nasilja. Je pa ¾e precej zastarela

Pirates of the Caribbean pa bi bil naslov tiste igre.
- DjTomi™
- igralec legenda
bo!! sam mislim da je za 7 letno deklino to mal prezgodaj! ko sem bil jaz tolko star sem igral hugoja. ok priznam vmes sem tud doom dva sam nisem vedel zagnati. Serius Sam je vredu odločitev. sam streljaš in nič drugega. pa le malo razumeš angleško se tudi nasmejihš ob pripombah glavnega lika. sta dve verziji- serius sam: The first encunter in serius sam: the second encunter(dodatek) če že razmišlaš za serius sam pol nabavi serius sam:gold edition(ob dela) cena: okrog 5.000SIT.
Msg4All: Kill all lamer's!!!!