nhl 2005
mene osebno nhl 2004 ni preprical!!ne recem,izboljsav glede na 2003 je veliko,tudi vidnih!!a vendar to ni to!!!fizika mi ni vsec,pa tudi fightanje bi lohka blo boljse-kaksen skupinski pretep!!no,saj slaba tud ni!!sploh mislim na graficno podobo!igralnost je pa tipicna za ea!!!V BEDI!!!nic posebnega!
LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
Re: nhl 2005
ku dobis hitro upgrades pr dynasty mode. pisi hitro k nucam. tnx. papa
sam ti si pa prov neverjeten. zdej vidm da v vse teme pišeš da je igrlnost pri EA za en k... no če mislš da je v nhl 2004 slaba igralnost pa mi razlož točno in podrobno zakaj.indijanc wrote:mene osebno nhl 2004 ni preprical!!ne recem,izboljsav glede na 2003 je veliko,tudi vidnih!!a vendar to ni to!!!fizika mi ni vsec,pa tudi fightanje bi lohka blo boljse-kaksen skupinski pretep!!no,saj slaba tud ni!!sploh mislim na graficno podobo!igralnost je pa tipicna za ea!!!V BEDI!!!nic posebnega!
ker, pazi to, igralnost v nhl 2004 seka in je daleč bolj realistična od vseh prejšnjih nhlov. če ti ne znaš igrat še ne pomen da je slaba igralnost.

zamah s palico je sicr u redu,sam ni to to!pa preklaplanje med igralci je zanic,velikokrat ga moras preklopiti sam!Aragorn wrote:sam ti si pa prov neverjeten. zdej vidm da v vse teme pišeš da je igrlnost pri EA za en k... no če mislš da je v nhl 2004 slaba igralnost pa mi razlož točno in podrobno zakaj.indijanc wrote:mene osebno nhl 2004 ni preprical!!ne recem,izboljsav glede na 2003 je veliko,tudi vidnih!!a vendar to ni to!!!fizika mi ni vsec,pa tudi fightanje bi lohka blo boljse-kaksen skupinski pretep!!no,saj slaba tud ni!!sploh mislim na graficno podobo!igralnost je pa tipicna za ea!!!V BEDI!!!nic posebnega!
ker, pazi to, igralnost v nhl 2004 seka in je daleč bolj realistična od vseh prejšnjih nhlov. če ti ne znaš igrat še ne pomen da je slaba igralnost.
v bistvu mas pa prov,da mi igralnost pri ea ni vsec!ne morjo se primerjat v proracunu z drugimi firmami (ki so manjse),koncu koncev pa niti s spili!EA IMA LICENCO,AMPAK NIMA IGRALNOSTI!a vidte ksno razliko med nhl 99 in 2004?zdj bos reku,wow kera lepa podoba igre,kera grafika,glej fedorova,taprav obraz,pa jagra,to je zakon spil!sam men pa ni do grafike,men je kuko se spil spila!in dokler ea ne bo popravil igralnosti,ne samo pri nhl ampak tud drge,bo ea zame PLUZNA!
pa ne govor bedarij da igralnost seka,ker ni v redu!se vedno manjka...dobra igralnost namrec!
pa ne me narobe razumet,da vm pravm,da ne igrat ea-jevih spilov,sam zame ea ni vec to kar je bil!NAZRL SO SE DNARJA,KO BO POSTALA KRIZA,BODO NASTOPILI DOBRI SPILI,Z DOBRO IGRALNOSTJO!!!
LP,Dani
men se zdi da mors spilat prvenstva pa to sceno,pol jih dobivas!sam nism zihr k to ze dolg nism spilu!barcelona wrote:mi lahko eden pove ku se pr nhl 2004 dobi hitro upgrades pr dynasty mode al sploh ne igrate in neki pametujete tle okrog. Ne zamerite ampak mislim resno. LP caw
LP,Dani
[quote="indijanc"][quote="barcelona"]mi lahko eden pove ku se pr nhl 2004 dobi hitro upgrades pr dynasty mode al sploh ne igrate in neki pametujete tle okrog. Ne zamerite ampak mislim resno. LP caw[/quote]
men se zdi da mors spilat prvenstva pa to sceno,pol jih dobivas!sam nism zihr k to ze dolg nism spilu![/quote]
ja to ze samo ku jih dobis vec ne pa samo 2
men se zdi da mors spilat prvenstva pa to sceno,pol jih dobivas!sam nism zihr k to ze dolg nism spilu![/quote]
ja to ze samo ku jih dobis vec ne pa samo 2
zkej nc ne piseste. kej vam je zmankalo tem,e glede igralnosti. ja sej sej druzga itak ne kritizirate. meni je dora tko da se nimam za pritozevat. vam verjetno tezi k je hitra. konec koncev pa je hokej hitra igra in ne pocasnna in se vlece. kdaj ste rekli da pride NHL 2005? komi cakam k me zannimajo izboljsave.
- matejlesnik.
- r00kie