XIII - pomoč

Pogovori o že izdanih igrah, nasvetih za igranje...
Post Reply
JOKER
starejša faca

XIII - pomoč

Post by JOKER » 05 Feb 2004 23:17

Ali mogoče kdo igra ali pa je že preigral zgoraj navedeno igro ?
Rabil bi namreč pomoč.
Prišel sem do levela,kjer moram obvarovati generala obenem pa zagnati vzpenjačo (gondolo) z štirimi stikali.Pri tem mi seveda preprečujejo hudičevi sovražniki,ki izredno dobro streljajo pa še neprobojne jopiče imajo,tako da obvezen je zadetek u čelo.
Ko se z nerodnim generalom spraviva v gondolo in se nekaj časa vozima se začne trgati žica in gondola začne padati.
Ko pridema na tla se borim da ga ne ubijejo.
In sedaj nastopi problem.Ko vse pobijem in se general skrije v votlino, obstaja še en ostrostrelec,ki ga nikakor ne morem najti.Ne strelja takoj,ampak samo takrat recimo ko naredim določeno število korakov in general ni zaščiten.Ko pa ga zadene pa spet vse "jovo na novo".
Ali mogoče kdo ve,kje bi bil skrit ta proklet bio ostrostrelec???

Igra je res animirana,ampak vam povem,da je prva liga.
Joker ma vas rad !

MaRe
n00b

Post by MaRe » 06 Feb 2004 08:44

Bok !

Sicer je kr neki casa ka sem to spilaou ampak vseen !
Ko pades iz gondole mas 3 tipsone za ubit na tleh in dva snajprja na gricu, potem ko ti general skoci v votlino ti prideta se dva na tel ( al trije ), nato ko ti general kar spona nekam, tec za njim in mej oko na desni strani tam ti jih prleti se neki falotou... potem pa pocas prides k helikopterju kjer te pa caka kr mal zahevn posu... V bistvu te caka se kr dost zahtevnejsih stopenj . Js npr. gulim eno na 4 CD-ju ze kr neki casa ( nimam glih jaki kumpjuter) tk da,...
Good luck

lp

MaRe :bow:
Trust No One

JOKER
starejša faca

Post by JOKER » 06 Feb 2004 10:30

Lepo,da si se oglasil.Poslušaj.
Ko si na gondoli so na hribu okrog tovornjakov 3 ostrostrelci ali jih je več ? Ker finta je v tem,da ko vse to porihtam in gre general v votlino on nikamor ne teče,ampak v votlini čaka.Ko pa se premaknem malo dalje vstran pa samo slišiš : KLIK .... BUUM in general pade mrtev po tleh.
Metal sem bombe v tovornjake vse sem že probal enostavno P******L bom. :evil: :evil: :evil:
Grem se trudit .Da bi saj vedel na kateri strani je ko stojiš pred votlino, levo ali desno ?

Vseeno hvala,če se boš pa še kaj spomnil pa prosim.
Lep pozdrav !
Joker ma vas rad !

Post Reply