Grand Theft Auto Vice City
zdej ti bom napisal ker očitno ne štekaš:
Petek 9 julij 2004 ob 8:35 zjutraj: tjaze postavi vprašanje
Petek 9 julij 2004 ob 8:41 zjutraj: spust1 odgovori
Petek 9 julij 2004 ob 8:43 zjutraj: tjaze odgovori
Petek 9 julij 2004 ob 8:45 zjutraj: spust1 odgovori
Petek 9 julij 2004 ob 8:47 zjutraj: tjaze pravi da bo probal
a štekaš zdej?
Petek 9 julij 2004 ob 8:35 zjutraj: tjaze postavi vprašanje
Petek 9 julij 2004 ob 8:41 zjutraj: spust1 odgovori
Petek 9 julij 2004 ob 8:43 zjutraj: tjaze odgovori
Petek 9 julij 2004 ob 8:45 zjutraj: spust1 odgovori
Petek 9 julij 2004 ob 8:47 zjutraj: tjaze pravi da bo probal
a štekaš zdej?
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
Ja, zdaj bi vprasal dve stvari...
1.: Ko zazenem GtaClient (Gta Tournament) izberem server, se conectiram, dam new game, pol mi loada, pol sa najprej pokaze nek motor in potem sem tam jast (moj lik)... Zdi se mi cudno to, da sem jast tam navadni Tommy Vercetty in na cesti ni nobenega, sam sem, nobenega avta nikjer, ništa... Vendar, preden se conectiram, pogledam, da je kdo na serverju, in potem grem... Moram kodo vpisati za avto, da se lahko vozim....
2.: Ko installiram kak avto ali mod, grem v igrico, potem loadam igrico, potem pa melje, se ustavi, ali pa gre naprej in se ustavi tam, kjer pise "loading game, please wait" in tam zmrzne... Ko pa uninstalliram tisti mod ali pa avto, potem pa crkne pa ze na zacetku, preden se pride v meni... Napise da je prislo do napake in moram zapreti igrico.... Sem jo ze ene trikrat moral ponovno installirati igrco... To pomeni, da ne morem dati notr nobenega avta ali moda...
Please, help
1.: Ko zazenem GtaClient (Gta Tournament) izberem server, se conectiram, dam new game, pol mi loada, pol sa najprej pokaze nek motor in potem sem tam jast (moj lik)... Zdi se mi cudno to, da sem jast tam navadni Tommy Vercetty in na cesti ni nobenega, sam sem, nobenega avta nikjer, ništa... Vendar, preden se conectiram, pogledam, da je kdo na serverju, in potem grem... Moram kodo vpisati za avto, da se lahko vozim....
2.: Ko installiram kak avto ali mod, grem v igrico, potem loadam igrico, potem pa melje, se ustavi, ali pa gre naprej in se ustavi tam, kjer pise "loading game, please wait" in tam zmrzne... Ko pa uninstalliram tisti mod ali pa avto, potem pa crkne pa ze na zacetku, preden se pride v meni... Napise da je prislo do napake in moram zapreti igrico.... Sem jo ze ene trikrat moral ponovno installirati igrco... To pomeni, da ne morem dati notr nobenega avta ali moda...
Please, help