Grand theft auto: San Andreas
čestitam za tvoj 2400 post frodo....a pol sem jst zastojn un shift držal pa sem vsem povedu da morjo tam shift držat predlagam da začnejo delat novo tipko shift kr men se je skor zataknla......naredu sem pa v 2-gem sam sem v prvem pršu na letalo sam sem pač mal strelo 

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
- kill_all_lamers
- vseznalec
Help!!!!!!!!!
jaz potrebujem nujno pomoč!!!!!
verjetno grem z misijami že proti koncu vendar sem sedaj spet v prvem mestu in ponovno delam naloge pri swetu ki je pri mojem pravem domu,v mestu vlada popolni kaos hiše gorijo .....misija LOS DESPERADOS
je ta ki je ne morem naret .piše mi:Recruit a couple of Grove street Families gang members.
Kaj naj tu naredim prosim za pomoč !!!!!!!!!!!!!!!!!!

verjetno grem z misijami že proti koncu vendar sem sedaj spet v prvem mestu in ponovno delam naloge pri swetu ki je pri mojem pravem domu,v mestu vlada popolni kaos hiše gorijo .....misija LOS DESPERADOS
je ta ki je ne morem naret .piše mi:Recruit a couple of Grove street Families gang members.

- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
Re: Help!!!!!!!!!
unta wrote:jaz potrebujem nujno pomoč!!!!!
lej: mate doma slovar? ne? ga kupite. to si že delal pri eni misiji na začetku. stisneš desni gumb, in nameriš v enga od tvojih, da se nad njim pokaže energija in stisneš g ali kero tipko pač imaš. potem to ponoviš na drugem in je.
dragan:
CAMPER ne champer. zgleda kot volkswagen. tisti stari kombi. če gledaš oddajo pimp my ride veš o katerem govorim. ok najdel sem eno sliko:

najdeš ga v los santusu, san fierru. bolj redko v las venturasu. parkiran pa je na vrhu gore moun chiliad. tam je tudi journej. odvisno kateri seznam maš. ker so trije. splača pa se ti avte samo vozit, če hočeš prit do 100%. drugače greš raje v las venturas, v igralnico in si gambling skill do konca narejiš, pol pa staviš miljonček na ruleto, na rdeče ali pa črne. prej si shraniš... in maš možnosti, da dobiš 2 miljona. meni sploh več niso miljoni nič. škoda da ne gre 10.000.000 stavit

edit: remington je pa tudi v san fierru in los santosu

nekaj takega je.