Grand Theft Auto Vice City

Pogovori o že izdanih igrah, nasvetih za igranje...
Locked
PecHo
vseznalec

Post by PecHo » 19 Feb 2004 00:10

se strinjam z vami ampak predstawljajte si da igra¹ 1leto skoraj vsak dan gta3 in sprobava¹ razne mode itd.. potem pride gtawc ki jo s5 igra¹ eno leto skoraj vsak dan in sprobava¹ mode s tem da ko si jih ¾e sprobaw veèino pri gta3 se ti zdijo vsi veè al manj enaki.. in tko se po 2h letih igranja malo ¾e navelièa¹.. povem vam da z mojimi trenutnimi savegameji nebi zagnal igre ker bi mi bilo dowgoèasno.. delat pa bom ¹ow ¹e vse misije od zaèetka to mi je v¹eè in to grem tui zdj delat... konec koncew sem igraw gta skoraj vsak dan pa sem ga samo 2x konèaw :D

2fast
igralec legenda

Post by 2fast » 19 Feb 2004 17:59

LanceVance in Underground strinjam se z vama

LanceVance
vsem poznan

Post by LanceVance » 19 Feb 2004 19:18

ma gta sem jst dobu takoj potem k je vun prišev. in pol se kr tko špilal tak kko bi reku tk gentelan. nč nisem strelu pa sam tam k je blo nujno. in pol enkrat sem začel tko nabijat tko nabijat tko kot tile k so zdej diplome dobli k majo tolk postov. no pol sm pa puno avtov dov potegnu pa modov tko da sm mogu igrco velik krat reinštalirat sam nasrečo so savegame ostali k so u documentih
Image

:twisted: :twisted: However, Matrix is cool :twisted: :twisted:

2fast
igralec legenda

Post by 2fast » 19 Feb 2004 20:55

Jst sm jo nasledn dan dol potegnu. prvo je blo zlo dolgočasno. pol k so modi avti vn pršli pa se je zabava začela.....................

King
starejša faca

Post by King » 20 Feb 2004 10:57

mn je blu carsku da so bli motorji pa ta dodatek s temi carskimi avti :P
there is lots of king only one is the best
Image

belisarius
owned!

Post by belisarius » 20 Feb 2004 11:03

PecHo wrote:ma v bistvu delam nek mod ki bo melo dosti tujih modov noter in moje zraven... samo ki delam stvar full počasi zaradi lenobe.. v bistvu nameravam zamenjat vse awte in dodat še dodatne notr, večino zgradb modificirat mape in nardit nove misije.. vse skupaj pa še sinhronizirat v sovensko in pa tudi prevest vse napise v slovenščino samo to je full dela tko da bo končano kadar bo.. osebno se mi niakmor ne mudi.. sicer sem pa na eni strani videl da nekateri nameravajo dat mesto in mislije od gta3 v gtawc in jih nekako povezati in tko da bi igrali gta3 in gtawc v igralnem pogonu gtawcja zto bom probaw tui jst jih malo posnemat in dat v gtawc mape in pa awtomobile iz gta3 v gtawc s tem da bom naredu svoje misije samo newem če bo to res uresničeno ki zadnje čase mi primanjkuje volje za delat te stvari ki sem se že navelličaw modanja in pa tui uzame res full časa.. še posebno ko to delaš sam
ČE boš ti kdaj to naredi ti ga kupim častna... :wink:
...................

Pa to je neverjetno...
Končno sem dobil dragoceni ban.

LanceVance
vsem poznan

Post by LanceVance » 20 Feb 2004 18:24

gandalf kje si jo dov potegno
Image

LanceVance
vsem poznan

Post by LanceVance » 20 Feb 2004 20:10

ej belisarius a si že ču kdaj za programe za programiranje. no da nebo preveč off topic
Image

U*S*A
n00b

neki novga kao

Post by U*S*A » 24 Feb 2004 12:12

Folk èe hoète igrt New Vice City 2004 si ga oglejte na: http://www.codenamevice.co.uk/

ajde folk
be free!

Underground
vreden igralca

Post by Underground » 24 Feb 2004 12:33

Ja kaj je to še en mod, k jih je že tko dost! Jst vem za ziher 10 modov in multiplayerjev, pa jih je čist dost. Al maš lohka sam enga v igri!!! Sploh se ne morem odločit kerga bi si naložu, ker je tok izbire!!!

DjTomi™
igralec legenda

Post by DjTomi™ » 24 Feb 2004 13:28

ludi jaz pa ravno kar gtavc v slovenščino prevajam! če gdo nima kaj za počet mi lohk pomaga! prevajam iz nemščine! :lol:
Msg4All: Kill all lamer's!!!!
Image

Underground
vreden igralca

Post by Underground » 24 Feb 2004 13:29

Jst mam prvi jezik nemščino pa mi kr gre tud v srednji šoli! Jst ti lahko pomagam! Če te zanima mi lahko pošleš MSG in skušal ti bom pomagati!

PecHo
vseznalec

Post by PecHo » 24 Feb 2004 19:34

djtomi tuidi jst prevajam gtavc v sloven¹èino... samo da jst iz angle¹èine :D
ma kj ti prevaja¹ samo text ai tudi zvoèno? ker jst prevajam oboje poleg tega pa ¹e druge stvari spreminjam tko da bo vse skupaj en velik mod :D
trenutno mam neke probleme z mapami ker je v vcju kot neka prostorska omejitew in mebore¹ dat v igro neskonèno stvari ampak je omejeno.. zdej ¹tudiram kko se da odpravit to omejitew.. ve kdo?

Underground
vreden igralca

Post by Underground » 24 Feb 2004 20:35

A placa ti premal hod al kva? K če ga nimaš dost je sam ena rešitev!!! Vse nardiš zapečeš na DVD, podpišeš avtorske pravice in bogatiš!!!

PecHo
vseznalec

Post by PecHo » 24 Feb 2004 20:41

ma ne ma jaoo
v igri je omejitew
èe da¹ preveè modelow v gta3.img fajl se ti igra sesuje tam je omejitew :D

LeBron
vreden igralca

Post by LeBron » 24 Feb 2004 21:23

mene zanima, kako se inštalira avte in motorje v igro.sm dobil en par ful dobriih kot, motor za policiste, mitsubishi iz 2 fast and 2 furious, peugeot 206,....pomagajte!!!!!!
It´s in the game!!!

"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič

"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič

"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo

PecHo
vseznalec

Post by PecHo » 24 Feb 2004 21:33

LeBron tukaj ma¹ tutoriale
http://www.vice-central.com
registriraj se in pol hoj pod tutorials in tam ma¹ vse lepo razlo¾eno..

Underground
vreden igralca

Post by Underground » 24 Feb 2004 22:22

Ta mod se imenuje GTA Vice City Ultimative vice 1.0! Ta je ta k ti po njem sprašuješ! Datoteka je velika okrog 150 MB in je ni teško naložit! Sam pokažeš setupu lokacijo mapre in pol se vse samo zrihta! Vsaj pr men se je!!!

PecHo
vseznalec

Post by PecHo » 24 Feb 2004 23:54

hmm... reète kr hoèest ampak tej veèji modi ki so narejeni so samo eno veliko sr*nje... veèina ljudi ki izdeluje take mode samo pobira mode od drugih in jih da v svoj mod njihovega dela pa notr ni malo niè in polovica modov je narejena povr¹no... se spovnem 1. tak veèji mod za gtavc ki je vseboval okoli 40 novih awtow in nekj map... èlovek ki je to delal sploh ni pomislil da bi spremenil imena awtow alpa da bi sam malo preuredil handling fajl tko da bi bli awti malo lep¹e vozni.. nekatiri so bli tko slabo vozni da nisi mogu niti enega ovinka lepo zavit.. nekatiri pa so meli tak¹ne pospe¹ke da si ¹ow raje pe¹... tko da jst ostajam pri tem da je najbol¹e da si vsak nardi svoj mod kot mu pa¹e.. vsak ma svoje okuse..

Underground
vreden igralca

Post by Underground » 25 Feb 2004 08:14

V tem se pa čist ne strinjam s tabo!!! Vsak naj si naredi svoj mod kokr mu paše!!! Ja kdo bo pa šel svoj mod delat, sam zato, da mu bodo avti ušeč!!! Tle sploh ni logike!!!

Locked