Grand Theft Auto Vice City
se strinjam z vami ampak predstawljajte si da igra¹ 1leto skoraj vsak dan gta3 in sprobava¹ razne mode itd.. potem pride gtawc ki jo s5 igra¹ eno leto skoraj vsak dan in sprobava¹ mode s tem da ko si jih ¾e sprobaw veèino pri gta3 se ti zdijo vsi veè al manj enaki.. in tko se po 2h letih igranja malo ¾e navelièa¹.. povem vam da z mojimi trenutnimi savegameji nebi zagnal igre ker bi mi bilo dowgoèasno.. delat pa bom ¹ow ¹e vse misije od zaèetka to mi je v¹eè in to grem tui zdj delat... konec koncew sem igraw gta skoraj vsak dan pa sem ga samo 2x konèaw 

- LanceVance
- vsem poznan
ma gta sem jst dobu takoj potem k je vun prišev. in pol se kr tko špilal tak kko bi reku tk gentelan. nč nisem strelu pa sam tam k je blo nujno. in pol enkrat sem začel tko nabijat tko nabijat tko kot tile k so zdej diplome dobli k majo tolk postov. no pol sm pa puno avtov dov potegnu pa modov tko da sm mogu igrco velik krat reinštalirat sam nasrečo so savegame ostali k so u documentih
- belisarius
- owned!
ČE boš ti kdaj to naredi ti ga kupim častna...PecHo wrote:ma v bistvu delam nek mod ki bo melo dosti tujih modov noter in moje zraven... samo ki delam stvar full počasi zaradi lenobe.. v bistvu nameravam zamenjat vse awte in dodat še dodatne notr, večino zgradb modificirat mape in nardit nove misije.. vse skupaj pa še sinhronizirat v sovensko in pa tudi prevest vse napise v slovenščino samo to je full dela tko da bo končano kadar bo.. osebno se mi niakmor ne mudi.. sicer sem pa na eni strani videl da nekateri nameravajo dat mesto in mislije od gta3 v gtawc in jih nekako povezati in tko da bi igrali gta3 in gtawc v igralnem pogonu gtawcja zto bom probaw tui jst jih malo posnemat in dat v gtawc mape in pa awtomobile iz gta3 v gtawc s tem da bom naredu svoje misije samo newem če bo to res uresničeno ki zadnje čase mi primanjkuje volje za delat te stvari ki sem se že navelličaw modanja in pa tui uzame res full časa.. še posebno ko to delaš sam

...................
Pa to je neverjetno...
Končno sem dobil dragoceni ban.
- LanceVance
- vsem poznan
- LanceVance
- vsem poznan
neki novga kao
be free!
- Underground
- vreden igralca
- Underground
- vreden igralca
djtomi tuidi jst prevajam gtavc v sloven¹èino... samo da jst iz angle¹èine
ma kj ti prevaja¹ samo text ai tudi zvoèno? ker jst prevajam oboje poleg tega pa ¹e druge stvari spreminjam tko da bo vse skupaj en velik mod
trenutno mam neke probleme z mapami ker je v vcju kot neka prostorska omejitew in mebore¹ dat v igro neskonèno stvari ampak je omejeno.. zdej ¹tudiram kko se da odpravit to omejitew.. ve kdo?

ma kj ti prevaja¹ samo text ai tudi zvoèno? ker jst prevajam oboje poleg tega pa ¹e druge stvari spreminjam tko da bo vse skupaj en velik mod

trenutno mam neke probleme z mapami ker je v vcju kot neka prostorska omejitew in mebore¹ dat v igro neskonèno stvari ampak je omejeno.. zdej ¹tudiram kko se da odpravit to omejitew.. ve kdo?
- Underground
- vreden igralca
mene zanima, kako se inštalira avte in motorje v igro.sm dobil en par ful dobriih kot, motor za policiste, mitsubishi iz 2 fast and 2 furious, peugeot 206,....pomagajte!!!!!!
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
LeBron tukaj ma¹ tutoriale
http://www.vice-central.com
registriraj se in pol hoj pod tutorials in tam ma¹ vse lepo razlo¾eno..
http://www.vice-central.com
registriraj se in pol hoj pod tutorials in tam ma¹ vse lepo razlo¾eno..
- Underground
- vreden igralca
hmm... reète kr hoèest ampak tej veèji modi ki so narejeni so samo eno veliko sr*nje... veèina ljudi ki izdeluje take mode samo pobira mode od drugih in jih da v svoj mod njihovega dela pa notr ni malo niè in polovica modov je narejena povr¹no... se spovnem 1. tak veèji mod za gtavc ki je vseboval okoli 40 novih awtow in nekj map... èlovek ki je to delal sploh ni pomislil da bi spremenil imena awtow alpa da bi sam malo preuredil handling fajl tko da bi bli awti malo lep¹e vozni.. nekatiri so bli tko slabo vozni da nisi mogu niti enega ovinka lepo zavit.. nekatiri pa so meli tak¹ne pospe¹ke da si ¹ow raje pe¹... tko da jst ostajam pri tem da je najbol¹e da si vsak nardi svoj mod kot mu pa¹e.. vsak ma svoje okuse..
- Underground
- vreden igralca