Gothic 3
jst bi pa rad da uprizorijo kaksno vojno med orki in ljudi in bi jst biu nihov poglavar.Men bi blo ful carsko.Si predstavljate?
Film pa naj bi zgledal takole:
Ljudje in orki stojijo vsak na svoji strani.Nato nekdo zavpije v napad.Ti stečeš na juriš in pol pride vmesni filmčk.Na primer xarsas govori kolko časa je trajala vojna in kako se je končala.Sm se mi zdi da bi to škodovalo gothic4ki(bi blo že konc vojne)
...pa zelo vsec bi mi bilo ce bi vsavli se zvede na nebu,pa bi se dal bit se kaj drugega kot samo vojak(kovač,kmet,pastir,gozdar)tko bi blo za tiste k ne znajo ang.pa ne razumejo cist nec gothica.MOgoce pa samo se to da bi v igro vstavli druga orozja katapult,topovi(ki so jih v 2ki ze meli)pa pse kot spremljevalce.
Film pa naj bi zgledal takole:
Ljudje in orki stojijo vsak na svoji strani.Nato nekdo zavpije v napad.Ti stečeš na juriš in pol pride vmesni filmčk.Na primer xarsas govori kolko časa je trajala vojna in kako se je končala.Sm se mi zdi da bi to škodovalo gothic4ki(bi blo že konc vojne)
...pa zelo vsec bi mi bilo ce bi vsavli se zvede na nebu,pa bi se dal bit se kaj drugega kot samo vojak(kovač,kmet,pastir,gozdar)tko bi blo za tiste k ne znajo ang.pa ne razumejo cist nec gothica.MOgoce pa samo se to da bi v igro vstavli druga orozja katapult,topovi(ki so jih v 2ki ze meli)pa pse kot spremljevalce.
Je človek je problem, ni človeka ni problema!!!
Ta film je zlo dobra ideja, samo kaj pa če bi to tak naredli. Gothic 3 bo šač mel neko zgodbo, na koncu špila pa bi bil ta spopad. Da bi se ti med igranjem odločil za eno stran (tak kot v Gothic 1 za kemp)npr. za Kingdom Of Korinis, kake Merceneris, al pa morda celo za orke. Potem bi pač igral dalje na loncu špila pa bi bil pač ta spopad in ti bi se pač bojeval za eno stran pa za en razlog
Na koncu igre bo verjetno uničenje zadnjega beliarjevega otoka od 4-ih namreč 2 so pred 40 leti uničili pogumni paladini (Po pyrokar-jevih besedah), 1 se v Gothic 2 (Halls of Idorath) in zadnjega se bo v Gothic 3 Pa fajn bi blo če bi ta otok uničil ti z veliko odpravo paladinov in z več ladjami in da bi bil to glavni otok (seveda na tem ozemlju mytane da ne bi škodovali Gothic 4) ............
Gothic is my life !!!!!!!!! And now, I wait on Gothic 3, I know that be very good.
Lee, ti pa Xardas malo preveč omenjata kak bi Z PALADINI uničla vse orke pa beliarda. Zakaj morajo vedno ta dobri zmagat. Meni se pri vsakem špili al pa filmi dopadejo bol slabi kot pa dobri. Mogli bi naret tak da bi misije delo za vse, ne pa samo ta dobre
, ker če gledaš zgodbo do zdaj, ti niso Beliard al pa Orci nič slabega naredli. Al te je Xardas napizdo da morš nekaj naret al pa so ti paladini rekli da morš vse Orce pobit
. Jaz bi dosti rajši delo misije za vse strani kot pa samo za slabe.

Ze tako omenjajo da zmagujejo orki in da vse propada.No sedaj je pa cas da se to vsaj malo spremeni in...No sej me razumeta.Cwirpc wrote:Lee, ti pa Xardas malo preveč omenjata kak bi Z PALADINI uničla vse orke pa beliarda. Zakaj morajo vedno ta dobri zmagat.

Do zdaj še niso nič pokazali al pa povedali o vojni na celini. Me prav zanima kak pa kaj bodo naredli z orci na celini pa otokih.
Pa to me zanima kaj bo z vsemi temi liki kaj so bli dozdaj. Liki ki bi po mojem mogli ostat di konca so : TI SEVEDA, Diego, Gorn, Lee, Xardas, Wolf, par swamp camerov... pa oni govoreči orc
Pa to me zanima kaj bo z vsemi temi liki kaj so bli dozdaj. Liki ki bi po mojem mogli ostat di konca so : TI SEVEDA, Diego, Gorn, Lee, Xardas, Wolf, par swamp camerov... pa oni govoreči orc
Tisto sploh ni bil gothic3!bejz na www.google.com.napis gothic3 in dej slike.Boš presenečen!Lee wrote:Poglejte si to prvi screenshots: http://gameswelt.de/pc/news/detail.php?item_id=41463
To sem tud že jaz slišal al pa King Rhobar will loose war against the orcXardas wrote:Men se zdi da sm nekje slisu ta stavek sm ne vem kje"humans are loosing the war against the orcks"Cwirpc wrote:Do zdaj še niso nič pokazali al pa povedali o vojni na celini.
Gothic is my life !!!!!!!!! And now, I wait on Gothic 3, I know that be very good.
Sej sem šu na Google pa sem napisu Gothic3 pa so ble same strani od forumovXardas wrote:Tisto sploh ni bil gothic3!bejz na www.google.com.napis gothic3 in dej slike.Boš presenečen!Lee wrote:Poglejte si to prvi screenshots: http://gameswelt.de/pc/news/detail.php?item_id=41463
Me pa ful zanima kaj mislijo naret z pokrajno. Ker zaj ko so špil razširli na celino bo to tak vlko da majn ko 3G nemore bit. VSE OD WALLY OF MONES MORA OSTAT, ne pa da bo spet samo delno, ker bo ostalo ograjeno. Čist isto mora bit, VSE. Pa še to kak bo na celi zgledalo, ker če gledaš mora bit celina 2x večja kot Wally Ogf Mines pa Korinis. Kak bo to luvdalo pa štekalo res nevem