Jest se tud že tresem, slina se mi vleče po tleh, v vsakem človeku na ulci vidm orka, ko zjutri vstanem si rečem: "You've slept well and feel rested", če ne bom kmal dobu gothika za špilat se bom transformiru v bloodfly in se vrgu iz tromsostovja, kjer me bojo z Ork Slayerjem pokončal lokalni mercenariji.
HOČEM GIII!!!!
Kaj delate piranhe počasne? Nej obrnem GII petič al GI tretjič? Al nej grem v nemčijo po addOn?
začel bom gladovno stavko - nobenega Slave's Breada več in brez vsakršne MountainMoss!
RPG je zvrst iger kjer se vse dogaja v svetu magij mečev... v RPG so ponavadi velika ozemlja kjer lahko počneš čisto VSE te vrste igre imajo mnogo misij in ponavad odlično zgodbo (na kratko povedano)
TOO DANIEL, JEEE Jaz tud že pogrešam tiste stare čase to je bil moj najlepši čas mojega življenja FEBRUAR 2004 med februarskim počitncam ko sem igral GOTHIC 1 ko se zdaj spominjam ko sem tekel po tistem gozdičku do Mine pa ko sem se šetal po new campu in opravljal razne qveste ............................
Gothic is my life !!!!!!!!! And now, I wait on Gothic 3, I know that be very good.
Mislim da ti Lee ni dal ravno najboljše razlage. RPG pomeni ROLE PLAYING GAME, to pa je z drugimi besedami igra v kateri igraš ti vlogo človeka in maš preprosto rečeno POPOLNO SVOBODO, lahko delaš vse kaj se ti zljubi, kdaj se ti zljubi, kak se ti zljubi.