gta4 san andreas
ce tu doom 3 mal steka,si pri,oprostite izrazu moderatorji,pri gta odjebu,dobesedno,pa lohka stavva...PecHo wrote:sem priprawljen stavit da bo delala na moji 750ki z radeon 9000 pro 128mb in 256mb rama ( do takrat bo padla se kasna ploscica512mb not)
mam dobre izkusnje z igrcami na tej mashini
se doom3 ne steka prevec

LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
ma men po moje ne bo delal ker mam enih 900 Mhz pa radeon 9200 se 128 mb pa se 256 pomnilnika ja problem pr tej masineriji je da je zelo draga pa se to tisti ki se odlocate za Geforce raj je ne kupujte ce imate graficni pogon na AGP ker jo zal ne dalojo kokr vem jo delajo sam na PCI expres pa na enem novem vodilu ki naj bi bolj obremenjeval mrezne kartice torej to pomeni da je AGP vodil prakricno zastarelo tka da boste mogli kupit se nove maticne plosce so pa tam od 20 jurjev naprej PCI expres seveda
aja,od kdaj pa ni vec graficna na agp vodilu??prvic slism!ivers wrote:ma men po moje ne bo delal ker mam enih 900 Mhz pa radeon 9200 se 128 mb pa se 256 pomnilnika ja problem pr tej masineriji je da je zelo draga pa se to tisti ki se odlocate za Geforce raj je ne kupujte ce imate graficni pogon na AGP ker jo zal ne dalojo kokr vem jo delajo sam na PCI expres pa na enem novem vodilu ki naj bi bolj obremenjeval mrezne kartice torej to pomeni da je AGP vodil prakricno zastarelo tka da boste mogli kupit se nove maticne plosce so pa tam od 20 jurjev naprej PCI expres seveda

LP,Dani
haha indijanc lahko stavimo komot glej 
gta in doom3 so dve totalno drugacne igrce z totalno drugacnim graficnim pogonom.. poglej detajle pri doom3 naprimer... tip ko govori tudi ce nimas upaljenih zvocnikow mu lahko beres iz ust kaj bere.. premika jih vec al manj pravilno... o teksturah da ne govorim.. v gta vc so bile teksture vecinoma 16bitne.. nekatire 8bitne...
(32bitne so vsebovale teksture nekatirih addon awtow ki so jih nekateri izdelali pa so se ze pojawljale napake v igri kot so pomankljivo prikazovanje textur) pac igra ni podpirala 32bitnih textur...
v doom3 pa kolkor vem so vse texture 32 bitne (nevem tocno sam nisem gledaw) in kar najvec pije cpu ram pa gpu so 3D modeli.. v doom3 so zeeeeeeelo podrobno narejeni 3d modeli... v gta pa je vse skupaj bol na brzino narejeno (bol kocke.. visual efekt pa nardijo texture.. primer.. motor od avta.. ena slikica nekaj kb.. motor addon awta? 6mb velik 3D model)
tako da ce bo gta:sa narejena na istem principu kot os gta3 in gta:vc bom zelo vesew
1. mi bo delala lepo (samo ram bom rabu.. pac vecje mesto)
2. se bo dalo moddat kot ostale gta verzije kar je tudi najbolsa stvar gtajew
izi modding
mimogrede ne mecite denarja stran za te graficne ki so zdj ql.. pocakajte pol leta in kupite rabljeno ki bo imela se nekaj mescew garancije za polovico manjso ceno.. sj zdj en cas itq nebo takih igrc se ki bi rable take hude graficne:)
dandanes ti dela totalno usaka igrca z radeon 9550 ki se jo dobi za 15k.. tko da vam recem ce boste dajali po 100k za graficne vam bo zelo zaw... picku mater.. boste meli vec vredne graficne kot cew moj pc
tko.. thats it.. bere ce se vam da.. cene pa samo ignore post :>

gta in doom3 so dve totalno drugacne igrce z totalno drugacnim graficnim pogonom.. poglej detajle pri doom3 naprimer... tip ko govori tudi ce nimas upaljenih zvocnikow mu lahko beres iz ust kaj bere.. premika jih vec al manj pravilno... o teksturah da ne govorim.. v gta vc so bile teksture vecinoma 16bitne.. nekatire 8bitne...
(32bitne so vsebovale teksture nekatirih addon awtow ki so jih nekateri izdelali pa so se ze pojawljale napake v igri kot so pomankljivo prikazovanje textur) pac igra ni podpirala 32bitnih textur...
v doom3 pa kolkor vem so vse texture 32 bitne (nevem tocno sam nisem gledaw) in kar najvec pije cpu ram pa gpu so 3D modeli.. v doom3 so zeeeeeeelo podrobno narejeni 3d modeli... v gta pa je vse skupaj bol na brzino narejeno (bol kocke.. visual efekt pa nardijo texture.. primer.. motor od avta.. ena slikica nekaj kb.. motor addon awta? 6mb velik 3D model)
tako da ce bo gta:sa narejena na istem principu kot os gta3 in gta:vc bom zelo vesew

1. mi bo delala lepo (samo ram bom rabu.. pac vecje mesto)
2. se bo dalo moddat kot ostale gta verzije kar je tudi najbolsa stvar gtajew

mimogrede ne mecite denarja stran za te graficne ki so zdj ql.. pocakajte pol leta in kupite rabljeno ki bo imela se nekaj mescew garancije za polovico manjso ceno.. sj zdj en cas itq nebo takih igrc se ki bi rable take hude graficne:)
dandanes ti dela totalno usaka igrca z radeon 9550 ki se jo dobi za 15k.. tko da vam recem ce boste dajali po 100k za graficne vam bo zelo zaw... picku mater.. boste meli vec vredne graficne kot cew moj pc

tko.. thats it.. bere ce se vam da.. cene pa samo ignore post :>
aaaa zjebaw sem izraz.. ma doro.. newem tocno kko rest temu da pac je razlika med modeli in texturami... za graficni pogon niam pojma nisem nikjer nic gledaw.. vem samo kko priblizno deluje pri gtaju newem kko ga imenujejo.. za doom3 niam pojma ki nimam dowol mocne mashine da bi se z to igrco lahko drkaw kj dosti 

indijanc ne ti meni ti tle pametovat.. no ajde povej malo o graficnemu pogonu doom3-ja ki naj bi biw perfekten cepraw se zdalec od tega ni..
pri san andreas pa itq nebojo meli takega graficnega pogona ki cene nebi blo dovol mashina 3ghz pa 1gb rama s kasno radeonko x800.. upam da stekas zakaj... pa povej malo o gfx pogonu dooma ki niam blage pa me zanima
pri san andreas pa itq nebojo meli takega graficnega pogona ki cene nebi blo dovol mashina 3ghz pa 1gb rama s kasno radeonko x800.. upam da stekas zakaj... pa povej malo o gfx pogonu dooma ki niam blage pa me zanima
če ne veš pa ne zagovarjat da ima doom3 perfektni grafični pogon, perfektni grafični pogon še ne bo kmalu če bo sploh kdaj....
itak pa gta ne bo imel tako dobrega grafičnega pogona, men itak on ustreza in nimam nobene koristi če bi bla ne vem kak lepa grafika, bmk...
itak pa gta ne bo imel tako dobrega grafičnega pogona, men itak on ustreza in nimam nobene koristi če bi bla ne vem kak lepa grafika, bmk...
[b:10cacc85e8] teh leet [/b:10cacc85e8]