Dvojne teme
Dvojne teme
Zadnje case se pojavlja, da je odprtih po 5 tem z skoraj isto vsebino. (npr. GTA vice city) Zmenimo se, da najprej pogledate ce je tema ze odprta, in vanjo napisete kar imate pac za povedati. Vam bo ravno tako odgovorjeno...
LP
LP
Bogdaj!
Dragi gospodje administratorji in modernatorji!
Kljub temu, da ste dali jasno vedeti obiskovalcem naše strani, (če smem tako reči
), da naj ne delajo dvojnih tem, in kljub temu da je Vaš zvesti srednjeveški strateg RedDevil že nič-kolikokrat papenil na to temo (in jest mu dam čist prow...
) sta se pred kratkim pojavili še dve na temo gta:v.c., ki pa še nista zaklenjeni. jaz osebno bi to že postoril, pa ne morem, zato to se obračam na vas. pa ne da bi vam kaj hotel samo na živce mi gre, ker ljudje nočejo poslušat kar se jim ubija v betice!!!
Ostanite tako dobra ekipa kot ste!!
nasvidenje!
Kista
Dragi gospodje administratorji in modernatorji!
Kljub temu, da ste dali jasno vedeti obiskovalcem naše strani, (če smem tako reči

Ostanite tako dobra ekipa kot ste!!
nasvidenje!
Kista
Nobody is perfect. I am nobody. 

Lp
a ne vidite da je na temo nfs underground odprto najmanj šest (em kk se reče pa sej ni važn) sob pa pr vsaki skor ist problem pa taka splosna vprasanja ko se to da kamot tam vprašat ko je tista tavelka underground tema ko ma 13 strani . zato se mi zdi prav da se ostale sobe zaklenejo in vrzejo v keson ta tavelka pa naj ostane . pa predlagam za tiste ki odpirajo take teme eno kazen npr : kako opozorilo bi blo pametno al pa kaj podobnega . zdej me pa ze roke bolijo
a ne vidite da je na temo nfs underground odprto najmanj šest (em kk se reče pa sej ni važn) sob pa pr vsaki skor ist problem pa taka splosna vprasanja ko se to da kamot tam vprašat ko je tista tavelka underground tema ko ma 13 strani . zato se mi zdi prav da se ostale sobe zaklenejo in vrzejo v keson ta tavelka pa naj ostane . pa predlagam za tiste ki odpirajo take teme eno kazen npr : kako opozorilo bi blo pametno al pa kaj podobnega . zdej me pa ze roke bolijo

fu!
-
- igralec jr.
Hotel sem reci samo to, da v izbi IGROVJE lahko obutide staro temo, ce imate v njo kaj pametnega za napisati. Ce mnogi od vas krsijo skoraj vsa mozna pravila, nevem zakaj mi potem sedaj tega mecete pod nos. To pravilo je napisano za take primere, kot sem ga navadel zgoraj, ko kdo v miljon let staro temo nalima smajlija. Ze zdrava pamet pa pove, da ni nic narobe ce kaj prasate v kako staro temo.angel21 wrote:Prekopirano iz Novih pravil foruma:
- Prepovedano je o¾ivljanje starih, neaktivnih tem, v katerih ni bilo odgovora ¾e veè mesecev.
LP
"We ride together, we die together. Bad Boys for life." - Mike Lowrey