mene zanima kako odprem datoteko z končnico .bin
potegnu sm dol igrco pa jih ne morm odpret potegnu sm the sims2 pa use dodatke.a mi lahko kdo pošle natančna navodila za odpiranje in kako jih lahko prepečem!!!
help....................
jst ga z win iso.Drgač pa zravn more bit še datoteka cue in datoteko cue zapeces z nerotom oz. alchohol in nastimas kot burn image.
http://sajko.mojforum.si/ pridte gor
- white king
- starejša faca
Ja sam nevem če se da tud daemon toolsom men se zdi da se da sam iz alcoholom 120% al pa se da tud iz deamon toolsi.Evo zdej bi pa še neki uprašu a se da koko pogledat kera končnica npr(bin,cue,iso...)je bla taprva v datoteki jst sm jo spremenu končnico in zdej nevem kera je bla taprva aja pa če bi mi povedal če obstaja še kkšn drug program za odperanje takih datotek razn deamon tools pa alcohol 120%.
- white king
- starejša faca
Lej audi TT ti se očitno na to spoznaš pa tud druge bi prosu če vejo odgovor nej mi ga povej iz kerim programom bi se dal odprt datoteko cso namreč posnev sm tony hawk's underground 2 pa ma datoteka končnico cso pa nevem iz kerim programom nej odprem k noče odpret ne z deamon toolsi in ne z alcoholom 120% če gdo ve nej plis pove odgovor pa bi proszu če mi povete odgovor kokr hitr se da.
L.P
L.P
- __________
- vseznalec