gothic
gothic
Začev sem špilat gothic 1 (dvojke sm se navolčav(trojke pa še nimam))In ko sm ubiv kakega hrošča nism mogo pobrat mesa. Tut ko sm ubiv žvat ki je sliki nism mogo pobrat mesa (iz skrinje tut nevm kk naj poberem stvari iz nje)Mi lahk povete kaj naj stisnem da bom pobrav. Probav sm že vse tipke!

- Innos-warrior
- vseznalec
ja jest sm mel ctrl pa pa desn gumb za druge stvari k jih morš delat v tej igrc pa sam kombiniraš ctrl + naravnost levo desno nazaj,.. kšn odklepane skrin maš ctrl+levo al pa desno doklr ne dobiš kombinacije. ne rečm pa d tist zgori od innosa ne funkcionira.Innos-warrior wrote:a si že probal držat levo miško pa pritisnit črko E al pa D, al pa desno pošcico?![]()
- __________
- vseznalec
Tnx innos gre miInnos-warrior wrote:a si že probal držat levo miško pa pritisnit črko E al pa D, al pa desno pošcico?![]()
Sej sm že mislo včera odgovorit sam pol sm kr skos špilo ko sm vido da mi gre

Nt v controls ne piše kje da morš stisn dve tipki......no sej ni važno zej že vempok1jojo wrote:probi si naštimat po svoje na controlsih
Last edited by Necro on 20 Nov 2006 14:58, edited 1 time in total.

Tnx innos gre miInnos-warrior wrote:a si že probal držat levo miško pa pritisnit črko E al pa D, al pa desno pošcico?![]()
Sej sm že mislo včera odgovorit sam pol sm kr skos špilo ko sm vido da mi gre

Nt v controls ne piše kje da morš stisn dve tipki......no sej ni važno zej že vempok1jojo wrote:probi si naštimat po svoje na controlsih
.
.
.
.
.
.
Se upravičujem po nesreči sm dvakrat odgovoriv

- Innos-warrior
- vseznalec
Če boš še kej rabu, ti kr upraš. Js sam sm najprej igral Gothic 2 in pol enko, zato vem da je vse skup mal zjebano
Problem boš mel pri prodajanju in nabavljanju, sej ko boš na to naletel boš vidu o čem govorim
Drugač pa vedi, da vse kar se tiče kontrol v Gothic 1 deluje na en in enak princip - levi stisk miške in potem željeno komando(to gre pri fajtanju, plezanju po lestvi, pobiranju stvari, orožja.....)

Problem boš mel pri prodajanju in nabavljanju, sej ko boš na to naletel boš vidu o čem govorim

Drugač pa vedi, da vse kar se tiče kontrol v Gothic 1 deluje na en in enak princip - levi stisk miške in potem željeno komando(to gre pri fajtanju, plezanju po lestvi, pobiranju stvari, orožja.....)
I bless you in the name of Innos! May the lord's fire burn in your heart and give you the strenght to act acording to his justice!