Ne Dela, Igra-xp
Ne Dela, Igra-xp
ŽIVJO
kupu smm računalnik:amd 2.4
512 ddr
-80gb maxtor
ati raedon 9200 64 mb
in wi xp
ko zaženem igrco me še tisti intro ( razni filmi ki se pojavijo pred jedro igre) mi še delajo ko pa pridem dobesedno v igro računbalnik zablokira.
pa to se mi dogaja pr vseh igrcah ne samo pri tej ( mafia, battlefield, max payne)
kaj je lohk narobe? dozdeva se mi pa d je lohk d smam miška ( optična) preneha delat. v windowsi dela v ihrah pa ne. PLEASE HELP ME
kupu smm računalnik:amd 2.4
512 ddr
-80gb maxtor
ati raedon 9200 64 mb
in wi xp
ko zaženem igrco me še tisti intro ( razni filmi ki se pojavijo pred jedro igre) mi še delajo ko pa pridem dobesedno v igro računbalnik zablokira.
pa to se mi dogaja pr vseh igrcah ne samo pri tej ( mafia, battlefield, max payne)
kaj je lohk narobe? dozdeva se mi pa d je lohk d smam miška ( optična) preneha delat. v windowsi dela v ihrah pa ne. PLEASE HELP ME
turn on the computer and play
-
- starejša faca
Ce ne bi bila Slovenscina na ravni zblojenega triletnika,bi se mogoce potrudil prebrati vprasanje in ti pomagal!
Last edited by Sriple Tix on 21 Dec 2003 13:46, edited 1 time in total.
Ej probej narest to , men je delal pri nfs 5
To nardiš tko da v namizju nardiš right-click na ikonco od NFS( ali kateri drugi igri ) prtisneš lastnosti, nato jeziček združljivost. Tam prtisni na kvadratek zaženi ta program v združljivostnem načinu za:. Potem izberi Windows 98/ ME. Poskusi znova. Moglo bi ti delat. Jst sam tega še nism poskusu, vendar deluje pri drugih igrcah..
Sk8
To nardiš tko da v namizju nardiš right-click na ikonco od NFS( ali kateri drugi igri ) prtisneš lastnosti, nato jeziček združljivost. Tam prtisni na kvadratek zaženi ta program v združljivostnem načinu za:. Potem izberi Windows 98/ ME. Poskusi znova. Moglo bi ti delat. Jst sam tega še nism poskusu, vendar deluje pri drugih igrcah..

Sk8
hmmm
Če ti še zmeraj ne dela potem moraš pri nastavitvah grafične kartice vklopiti agp 4X in ne 8x pa u biosu tud! Ta isti problem sem imeu tud jaz pa sem se pol mal pozanimou in ugotovil da je kriva grafična. Tudi jaz posedujem Radeon 9200 s 128 RAMa. Upam da ti bo ta nasvet kaj pomagal.
Kar se pa slovenščine tiče smo v demokratični državi in lahko govorimo kakor nam paše!!!
Kar se pa slovenščine tiče smo v demokratični državi in lahko govorimo kakor nam paše!!!