GTA: SA MP problem
GTA: SA MP problem
Proso bi če mi lahko gdo pove kak se igra GTA:San Andreas prek multiplayera!!!ful bi rad to špilav zato če gdo ve naj mi plis pove keri program si morn dol potegnit pa na keri server it da bi šav DEAD MATCH!!!!PROSIM POMAGAJTE!!!! 

http://www.sa-mp.com/
to je najbol¹e!! srvr ker je lahk notri do 100 ljudi bugov res ni veliko ful zabavno
u¾ivej
to je najbol¹e!! srvr ker je lahk notri do 100 ljudi bugov res ni veliko ful zabavno

u¾ivej

www.gta-host.com
tuki si ga nared, pa plači 30 funtov (predrago
)
bi nekaj vprašou...zih mate san andreas...potegnte si dol SA MP...
pa se zmenmo kle na forumu na ker server gremo ( priporočam litlewhitey )
pa da bi najdl en velk car pa bi šli not(prej bi si ubavl gunke) pa bi druge strelal...
tuki si ga nared, pa plači 30 funtov (predrago

bi nekaj vprašou...zih mate san andreas...potegnte si dol SA MP...
pa se zmenmo kle na forumu na ker server gremo ( priporočam litlewhitey )
pa da bi najdl en velk car pa bi šli not(prej bi si ubavl gunke) pa bi druge strelal...

- Iron Maiden
- starejša faca
sam enter prtiski jst mam tut zdej multyplayer sm v enem klnu in mi je en pumagu nastimat in sm sam enter priosku in je blo urdeu.nevednik wrote:Sej spoloh ni ni fore. Sam zelo velikokrat napiše Access Violation at addess 004CC638 in module 'samp.exe'. Read of address 00000000
Pomojm da to zato naredi k nimam inštaliranega nobenega serverja. Sam k sem si pa potegnil dol mapo za server pa jo ne znam instalirati. [/list][/list]
- anzekop
- vseznalec
- Location: mal na levo pa velik na ravnost pa dolg ovinek na levo pa si tm
a ma kdo crack za gta san andreas!!!dej če ga ma nej mi pošle na anze.koprivec@email.si!!!ker ga nujn rabm da naložim ta igrco!!!al pa če ve kje se ga lahk dobim mi nej pošle email!!!