Kal Onlone pomoč plz
Kal Onlone pomoč plz
kdo bi me lahko registriru na korejski strani?????????
mam client registrerat se pa ne znam aja pa pr korea sm zto ker majo več skilov ...
plz help tuki je link do registriranja
KLIK
velik srece
HVALA
lp
GOBA
mam client registrerat se pa ne znam aja pa pr korea sm zto ker majo več skilov ...
plz help tuki je link do registriranja
KLIK
velik srece
HVALA
lp
GOBA
Spust1 a.k.a GOBA
- kill_all_lamers
- vseznalec
ne gre nikakor prosim vas če mi lahko pomagate lahko me vi registrirate z svojimi podatki samo da bo email: sergej.pust@hotmail.com
hvala
LP
GOBA
hvala
LP
GOBA
Spust1 a.k.a GOBA
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
samo nekaj: kako ti misliš špilat igro v korejščini, ko pa se še registrirat ne znaš?
vem da še dosti veš iz angleške verzije, ampak verjami, da imajo japonci vse čudno
primer: ko sem igral igro gunz the duel, je bilo igro nemogoče za 2 tedna, ker so nekaj delali s serverji. zato sem šel na japonsko verzijo in se s težavo registriral (tudi tale netmarble), potem sem potreboval kakšno uro, da sem ugotovil, da se igar zažene iz uradne strani, in da so serverji ločeni po barvah... v glavnem čudno
sploh pa kateri lvl si pri KalOnline, saj je kar veliko skilov za odklenit

primer: ko sem igral igro gunz the duel, je bilo igro nemogoče za 2 tedna, ker so nekaj delali s serverji. zato sem šel na japonsko verzijo in se s težavo registriral (tudi tale netmarble), potem sem potreboval kakšno uro, da sem ugotovil, da se igar zažene iz uradne strani, in da so serverji ločeni po barvah... v glavnem čudno
sploh pa kateri lvl si pri KalOnline, saj je kar veliko skilov za odklenit