Lineage 2
OzumA wrote:am jst jih se nim...mas ksn link??...drgac pa lol sm lihk ugutovu da sva s subby-jem na istem srvr-ju.....ja sam jst bom kr meu duale..pa drag. light armor....
idi gor na http://www.lineage2.com pa ma¹ udzgor link do fileplaneta pa si tam downloadas kot c4. sam je velik filmov ko so razdeljeni v 4 divizije po 3 parte
senta wrote:lej CP pomen v angle¹èini Combat Points in ko se pvpja¹ èe te kdo strela paè ma¹ zacasno za¹èito pred lajfom. se tut regenerera kot lajf...v glavnem kot life je sam nemor¹ si ga pozdravit z healo so posebni heali za to.OzumA wrote:ja sej vem cemu sluzi pa to...sam puzabu sm da se rece CP![]()
....
omg pa sej vem....sej sm reku da sm puzabu kuk se rece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ker dou besede ti ni jasn??
za ta server ga ne boš
men se zdi da je itak prepovedan tukej... na l2w maš lahko buffstation pa tam igrej
edit:
aja btw ta server glih ni kej preveč dober... danci pa songi samo 5 minut, skilli, subclassi in 3rd class ne delajo, ni tattojev pa še laga preveč... itd
sam tale automated mass pvp je kul
men se zdi da je itak prepovedan tukej... na l2w maš lahko buffstation pa tam igrej
edit:
aja btw ta server glih ni kej preveč dober... danci pa songi samo 5 minut, skilli, subclassi in 3rd class ne delajo, ni tattojev pa še laga preveč... itd
sam tale automated mass pvp je kul
pa ne no...k sm uprasu eno k se je buffala pa je rekla prek walkerja!!!....drgac je pa srvr dober...saj na l2w sploh se ni c4(adin bata srvr vem da je biu) ???!!....ce pa ze je pa tut nima 3class pa to....k na l2ext tut se ni 3klass pa to..
adin to je bedn ja ....k tok mal trajajo dansi pa songi
...
ej plis ena pumoc rabim....jst sm meu dualse s-grade +7 ....pol me je lidr vidu k jih mam in je reku ce si jih lahka puglejda...(in jst idiot f## sm mu dou ) ...pol mi jih pa ni hotu vrnt (mam sliko) .....in pol me je se ubou z mojmi dulasi
......plis help....a mislte ce se GM prtozim(sej mam dukaze
=sliko ) ....bi mi jih vrnil pa unga banal ???...sam sej bi blo dost ce bi mi jih sam vrnil :S ......mate ksn predlok kuk bi jih lahka nazaj dubu...k sm res douk caku da sm 7 eventou 3 tekme zapored zmagu + da nism usak event zmago(ti subby ves u cem guvurim
)....a mas ksno idejo plizzzzzz