Uh yeaaaaaa!!! sej poznate ¹pilo far cry ne? No engine za ¹pil se je imenoval cry engine! zdej so ubisoftovci naredili grafièni gonilnik cry engine 2!! z njim bo ven pri¹la novogeneracijska ¹pila z mehkimi sencami, realno ¾ivljensko naravo, realno fiziko!!! vse kar bo¹ premaknil bo imel posledice!!! grafika je preèudovita in ¹e niste videli lep¹e 100%. Èakali boste to igro ¹e kar nekaj èasa saj boste demo igrali lahko ¹ele na E3 2006 ki bo enkrat poleti!
screeni so malo velki sam jebesh no vsi screeni so ingame slikeni.tukaj ni fejkancije!! ingame tastar!!!!!
hehe poglejte si te face!! misl¹ da je v resniènem svetu v bistvu je pa ¹pil hehe
crysis je prava revolucija sam ¹koda da si bom mogu spet grafo novo nabavlat ker moja paè ne bo zdr¾ala take grafike!! zih k¹na nvidia 7200 bo potrebna s 512 MB pomnilnika
omfg....ti sploh ves kva pc-ji pumen lol .... persional computer !!!!!!!!!....drgac igrauci ja valda bojo spreje....sej bo prou ql spil ....pa se dobra grafika
uh tole je pa kr kruto ne, a to bojo mele vse igrce pol tako grafo al sam far- cry??? k far cry sm ¾e preigrou sam bo treba novo grafo kupt! ker GeForce 6600 GT nou dost ne????
oj lenoba lenoba zvest ti bom do groba hitr sem se te navadu nikdar te ne bom pozabu!
kdo je najveèji nabijalec na igralcu?
a)zwiti
b)zwiti
c)zwiti
d)zwiti
èe se kdo strinja naj dvigne roko
upam da bo fajn optimiziran špil... čeprav nekak nima smisla igrat takega špila, če ne morš igrat na najvišjih nastavitvah imo .. pol je tu sam še igralnost.