Call of Duty 1 in 2 server
- StreetRacer
- r00kie
Call of Duty 1 in 2 server
Naj mi kdo povee kako se postavi server za cod 1 in 2, ker jst nimam pojma
Mora biti viden na All Seing eye, mojmu frendu zmerej napiše da je moj server unscanned. Naj mi prosim nekdo natančno napiše postopke kako naredim serve, da use deluje
Mora biti viden na All Seing eye, mojmu frendu zmerej napiše da je moj server unscanned. Naj mi prosim nekdo natančno napiše postopke kako naredim serve, da use deluje
- consulkhan
- igralec jr.
Re: Call of Duty 1 in 2 server
am jst ga znam..... nucas 2 patcha en je patch 1.5b ...neki tazga pol drugi je pa patch mp da lahk pol pustavis srvr prek mp (start new srvr) .....am drgac me pm pa mi das msn da ti patcha poslem .....pol pa k srvr pustavs saj men ga je f## kr pud evropo...pa pol u tisto konzulo k ti jo udpre k nardis srvr napises /sets location slovenia ....pa ti ga najde pud slo.... am ce se kej rabes sm ze reku msn 

Last edited by OzumA on 20 Apr 2006 07:14, edited 1 time in total.
sam to je tko...rocno narjen...am zdej udvisn kuk mas puvezavo.... ce mas 1gb pol mas lahk srvr za 6 folka k pol pa ze zacne lagat
....ce mas pa 2gm pa lahka pol ze vec...naprimer moj fenr ma pol ze za 20 folka
...pa nc ne laga pa tut dost dobr comp mors met da ne laga pr 20 folka na roke narjen srvr

lp

lp
- StreetRacer
- r00kie
- StreetRacer
- r00kie
OzumA wrote:am jst ga znam..... nucas 2 patcha en je patch 1.5b ...neki tazga pol zrudi je pa patch mp da lahk pol pustavis srvr prek mp (start new srvr) .....am drgac me pm pa mi das msn da ti patcha poslem .....pol pa k srvr pustavs saj men ga je f## kr ud evropo...pa pol u tisto konzulo k to jo udpre k nardis srvr napises /sets location slovenia ....pa ti ga najde pu slo.... am ce se kej rabes sm ze reku msn
omfg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- consulkhan
- igralec jr.
- barabincek
- r00kie
- StreetRacer
- r00kie
lol to niso original kluči! to so pirat!
Original dubiš ko v trgovino uletiš! =) hehe ta je pa dobra
drgač pa www.sgc-clan.net pejt na forum pa maš gor vse podatke
Original dubiš ko v trgovino uletiš! =) hehe ta je pa dobra

drgač pa www.sgc-clan.net pejt na forum pa maš gor vse podatke
- barabincek
- r00kie
1.2 private server patch
A bi mi kdo prosm pomagov, problem je tak, prej k je bil COD2 še 1.0 sm s frendi potegln private server patch 1.0 in je delal. Ampak zdej ko je 1.2 pa noben patch ne dela (da ne bo kdo mislo da se zmeraj s 1.0 k tak n00b pa nism ... ). Sm provov že povsod iskat za 1.2 private server patch, ki dela, pa ga nikjer ni, sami oni k ti nastav masterserver na cod2fooker.shitvision.com, pol pa napiše, da ne more resolvat... whatever že to pomen no a bi mi kdo povedal kje naj dobim ta patch, ki dela da bomo lahko s frendi imeli privatn srwr
tnx že w naprey