I¹èem prave gamerje!
-
- n00b
I¹èem prave gamerje!
Ok ¾ivjo fantje najprej da se predstavim sem leader oz. ustanovitelj , www.terrorbase.com , kjer trenutno imamo 2 teama en je za cod:uo, ter drugi za bf2, a kljub temu ¾elimo poveèati ¹t. teamov kateri igrajo razliène igre, prav tako i¹èemo tudi za bf2.
Torej èe vas veseli igranje, in ali imate mogoèe skupino frendov s katerimi igrate, lahko tudi transfer iz drugih klanov, vas vljudno vabim da pridete in se nam pridru¾ite.
Zdaj tisti ki ¾elite lahko dobite team za igro katero igrate ter tekmujete pod TB imenom, vse vodenje nad teamom bo va¹e kar pomeni organizacija razliènih warov in tako naprej, jast pa ¹e vedno skrbim da bo vse funkcioniralo, tisti ki boste vodili teame ste avtomatsko comanderji.
Zdej v na¹o skupnost lohka pridejo vsi ki jim je gamiong v¹eè, in ki bi tudi radi tekmovali tudi na clanbase. torej za glory lol.
Potrebovali pa bomo tudi moderatorje, pisce in supoort team ,kajti rad bi tudi kasneje izdal e-novice.
Vljudno vabljeni.
Kontakt : archangel@siol.com , isti naslow za msn.
Torej èe vas veseli igranje, in ali imate mogoèe skupino frendov s katerimi igrate, lahko tudi transfer iz drugih klanov, vas vljudno vabim da pridete in se nam pridru¾ite.
Zdaj tisti ki ¾elite lahko dobite team za igro katero igrate ter tekmujete pod TB imenom, vse vodenje nad teamom bo va¹e kar pomeni organizacija razliènih warov in tako naprej, jast pa ¹e vedno skrbim da bo vse funkcioniralo, tisti ki boste vodili teame ste avtomatsko comanderji.
Zdej v na¹o skupnost lohka pridejo vsi ki jim je gamiong v¹eè, in ki bi tudi radi tekmovali tudi na clanbase. torej za glory lol.
Potrebovali pa bomo tudi moderatorje, pisce in supoort team ,kajti rad bi tudi kasneje izdal e-novice.
Vljudno vabljeni.
- hell s angel
- igralec jr.
- StreetRacer
- r00kie
-
- n00b
- FloppyTheGod
- vreden igralca
Re: Iščem prave gamerje!
uf, fino si spedenal stran.archangel1004 wrote:Ok živjo fantje najprej da se predstavim sem leader oz. ustanovitelj , www.terrorbase.com , kjer trenutno imamo 2 teama en je za cod:uo, ter drugi za bf2, a kljub temu želimo povečati št. teamov kateri igrajo različne igre, prav tako iščemo tudi za bf2.
Torej če vas veseli igranje, in ali imate mogoče skupino frendov s katerimi igrate, lahko tudi transfer iz drugih klanov, vas vljudno vabim da pridete in se nam pridružite.
Zdaj tisti ki želite lahko dobite team za igro katero igrate ter tekmujete pod TB imenom, vse vodenje nad teamom bo vaše kar pomeni organizacija različnih warov in tako naprej, jast pa še vedno skrbim da bo vse funkcioniralo, tisti ki boste vodili teame ste avtomatsko comanderji.
Zdej v našo skupnost lohka pridejo vsi ki jim je gamiong všeč, in ki bi tudi radi tekmovali tudi na clanbase. torej za glory lol.
Vljudno vabljeni.

Jezst trenutno igram CSS in sem precej izkušenj, vendar sem pa na žalost že v klanu. Če me bodo slučajn ven brcnili, se bom pa itak oglasil

- Underground
- vreden igralca
jz igram...
sam zmenva se to prek msnja...
moj msn... zwzwzw.legend@hotmail.com
tvojga pa itaq že mam...
igram cs...
tvojga pa itaq že mam...
igram cs...
Last edited by zwzwzw on 17 Apr 2006 10:04, edited 1 time in total.

- FloppyTheGod
- vreden igralca
Kaj igraš?zwzwzw wrote:jz igram...
tvojga pa itaq že mam...
-
- n00b
-
- n00b
- kill_all_lamers
- vseznalec
- hell s angel
- igralec jr.
- FloppyTheGod
- vreden igralca
Rad bi te popravil, ker ponavadi so pubertetniki tisti, ki ne morejo sprejeti, da niso najboljši na svetu...pa1n wrote:tole bo kot use ostalo u temle stilu ratala skupina predpubertetnih otrok ki nemorjo sprejet dejstva da niso najbolsi na svetu
Po tvojem stilu pisanja, ti padaš v to skupino ja
Jest sm AA honor 20. Precej kul igra in precej igrana.
www.gamespy.com/stats/
-
- n00b
no sj veste kako je na napakah se uèi¹ vem sm vse to dal èez prek mnogih iger, sm pa 23y old, tk za info, za celotno vzpostavitem TB-ja sem do zdaj preraèunano iz svojga ¾epa dal èez 100k, tk da bom naredu da zih ne propade pa tud èe je sam par folka gor, je pa veèina iste starosti eni so mlaj¹, a so kr nice, za zajebancije more¹ bit, in resnost tud, èene zih ni to plac zanj.
lol
l.p.
lol
l.p.
-
- n00b