lol
Tomb Raider:Legend
- hell s angel
- igralec jr.
yoooo!!!
a si jo je že ker dol povleko???jest si jo zdejle vlečem!!komi čakam!!
no,lara mi je bla zmeri ful kul,sploh zaradi(da neujo babe kj rekle čez mene)jo**
Vprejšnih delih je bila res ful okorna,da te je bilo groza špilat,upam da je ta kej bolša, glede na to, da jo zdej dela cristal dinamics, pa njen editor,nevem kk mu je že ime
lp,hell
a si jo je že ker dol povleko???jest si jo zdejle vlečem!!komi čakam!!
no,lara mi je bla zmeri ful kul,sploh zaradi(da neujo babe kj rekle čez mene)jo**
Vprejšnih delih je bila res ful okorna,da te je bilo groza špilat,upam da je ta kej bolša, glede na to, da jo zdej dela cristal dinamics, pa njen editor,nevem kk mu je že ime
lp,hell
- hell s angel
- igralec jr.
- hell s angel
- igralec jr.
Res je full nor!hell s angel wrote:jupiiiiiiii!!!
kva je špil svetovn, ej!!!!
ful je zakon!!
jest sm se že dans vstal ob 5.00,sam da sm ga lahk špilu!!!
resno, še v trogovini bi dal 15k zajga, k bo izšel!![]()
lp iz tomb raider:legend!
Učerej sm pisou na Mantis pa so rekl da upajo, da ga dobijo u pondelk!
Drgač pa izide u petk!
- Devil.girl
- amater
- hell s angel
- igralec jr.
- hell s angel
- igralec jr.
dam udiju prov...dej,sej ne rečem...ni offtopic, sam nebi pa smel obujat stare tem,an?RSAJEVI9 wrote:JA FUL JE DOBR NARJEN PA BABA SPLOH NI TAK LES K U 6
no,rsajevi,resn izklop caps lock...no,dejte it zdej nazaj na temo, k drgac bo kista zakleno, ce se bomo sam p####....ce pa misli ker obgovarjat rsajeviga pa nej to stori v klepetalnci, ce ze kdo moraRSAJEVI9 dej izklop caps lock , če pišeš z velikimi črkami pomen de se dereš Wink
- Devil.girl
- amater
- hell s angel
- igralec jr.
aha..vidm...
o.k,zej pa k mojmu butastemu,noobskemu problemu!
k sm mel že ful nasmeten disk na compu, sm si zdjle uceri dsformatiru comp...pol sm si pa pozabo tomb raider legend vreč na cd!
in k sm šou še pol enkrt dowloadat iz tiste fajle, pa mi sploh ni začel...druga pa ni blo nč pametnga,mislm fajli..a bi mi lahk kdo povedu s kerim programom ste si dowloadal špil, pa kaj ste napisal v iskalniK?
o.k,zej pa k mojmu butastemu,noobskemu problemu!
k sm mel že ful nasmeten disk na compu, sm si zdjle uceri dsformatiru comp...pol sm si pa pozabo tomb raider legend vreč na cd!
in k sm šou še pol enkrt dowloadat iz tiste fajle, pa mi sploh ni začel...druga pa ni blo nč pametnga,mislm fajli..a bi mi lahk kdo povedu s kerim programom ste si dowloadal špil, pa kaj ste napisal v iskalniK?
- Devil.girl
- amater
Ker genijalc. 
Čaki kaj je zdej problem, ne znaš inštalerat al ti noče sploh dol putegnt? Mislm da drugo, jz nism s prugramom, sj jo dubiš skor na vsaki TR strani, in na uradni tut, na kle maš link:
http://www.planetlara.com/tombraider7/tr7_demo.asp
Čaki kaj je zdej problem, ne znaš inštalerat al ti noče sploh dol putegnt? Mislm da drugo, jz nism s prugramom, sj jo dubiš skor na vsaki TR strani, in na uradni tut, na kle maš link:
http://www.planetlara.com/tombraider7/tr7_demo.asp
- hell s angel
- igralec jr.
- hell s angel
- igralec jr.