Kaj še je kteri bolši server kot tile extreme, z dosti folka pa majhnim lagom

stari sej se nocem prepirat .......sam jst ne vidm tuki nibene besede kupiti.....tko da jst nevem ud kje nej gruntam da si mislu s tem postom.......da lahk KUPIS l2senta wrote:A DA NEOBSTAJA ORIGINAL ??? DAJ NE ME TI UÈIT NA OMG OMG... jao keri noobi
C3 dobi¹ original na MANTISU http://www.mantisplus.com/catalog/item. ... lD=1207450
C4 pa ¹e ni.
P.S. daj sam ne ti mni govorit ka je pa ka ni p####.
Itq da jih ima. Men ta exteme suxa pa ¾e skos imajo SS lag pa nevem kejk ¹e lagov (no nevem mogoè so ze naredli SS lag, sam u glavnem pojavi se ko je nevem zaj toèno ene 2000 ludi gor)Nesta wrote:Kaj ¹e je kteri bol¹i server kot tile extreme, z dosti folka pa majhnim lagom
ja logicno èe sm omeno MANTIS, da sm mislo kupit. ka misli¹ da tam talajo igrice?OzumA wrote:stari sej se nocem prepirat .......sam jst ne vidm tuki nibene besede kupiti.....tko da jst nevem ud kje nej gruntam da si mislu s tem postom.......da lahk KUPIS l2senta wrote:A DA NEOBSTAJA ORIGINAL ??? DAJ NE ME TI UÈIT NA OMG OMG... jao keri noobi
C3 dobi¹ original na MANTISU http://www.mantisplus.com/catalog/item. ... lD=1207450
C4 pa ¹e ni.
P.S. daj sam ne ti mni govorit ka je pa ka ni p####.![]()
![]()
..........pa tut ne znas brat sm reku da cd-ubstaja.....pa tut nism reku da nubenga tvojga mnenja ......ampak SVOJE USEBNO menenje o uriginal l2.......in je PO MOJE brezveze l2 cd kupvat.........pa nehva se ze kragat.........
sam prtsn X pa bo pršlo na stran ta login dubiš ko server postavš!!!!spust1 wrote:jst bi rad mel single player!!!!!!!!!! plz kuko nardim
?
Že drugič pišem, da se ne morm povezat na seerver, ker noče u igro. Drgač pa še nism lineaga igral in bl nč ne vemsenta wrote:Povej kateri server pa ti bomo pomagaliBeNNi wrote:alo js mam en problem.
Sm inštaleru samo lineage2 c4, nič druzga(patchi itd...) pa mi noče zaganat.
Dvakrat kliknem na ikonco :O pa se ne zažene igra.
U prosecish od taskmanagerja je!!
ali hočeš prek DSGja špilat?
Nesta wrote:Ve kdo mogoèe, zakaj mi hight prist noèe ponudit questa, da bi postal wizard,... zahteve za lvl so 20, jaz sem 22, pa tudi diamond sem pridobil?thx.
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests