Lineage 2
kva.....bos reku ca c4 se ni......p#### mal si puglej....k***** en....... www.lineage2.com ......pa ze privat srvrji so c4 naprimer extrem.......ej uriginal sploh ni vazn ce mas ......ti lahk z dol dano l2 spilas na uriginalcu omg........sam tih bot noob en.....stari ce si res took u zaostanku pol ti lahk dam 15 linkov za c4 dol datpa mal puglej na lestvico privatsrvr-jev pa puglej kok srvrjou je ze c4 ........p#### ne me ucit....ej sm ap¹ reku da lahk kupis cd-----sam je prez veze k lahk z dowload-ano spilas na uriginal srvrjih omg
- The sniper
- vsem poznan
Sento je napisal/a:

Ja ti sam Probi spellsingerjem ti sam stisnem cancel pol pa sleep pa si v piz** ker si odvisen od buffov! pol pa sam še tri magije nate pa se prebrnešJa lol jst sm zmeri havkeye al pa spellsinger to pa itq zato ker sta te dva najbojša saj zame! Na serverjih bi se tko vsi rad sam PVPjal tko da je najbol bit eden iz med mal boljših:)
js ti z warcryero oba ubijem ^^

Ok kdo ma najmočnejši komp?
Sm pozabu da sm že postu stran za server =)
No jst nemorm ker server rab vsaj 1,5 gb rama jst ga mam pa sam 1gb pa nimam keša da kupm =(
Naredno en server z imenom Igralec.com =) pa bodmo mi k smo kle gor GM-i =)
in bo prvi SLO server sam dobr bi blo da bi mel c4 =)
no meje mnenje
al pa vsaj c3 pa vse mode gor 
Sm pozabu da sm že postu stran za server =)
No jst nemorm ker server rab vsaj 1,5 gb rama jst ga mam pa sam 1gb pa nimam keša da kupm =(
Naredno en server z imenom Igralec.com =) pa bodmo mi k smo kle gor GM-i =)
in bo prvi SLO server sam dobr bi blo da bi mel c4 =)
no meje mnenje

aja če pa hočte mate pa tuki ful private serverjev za C4:
www.l2.hopzone.com neki tzga oglavn v google napište le.hopzone
www.l2.hopzone.com neki tzga oglavn v google napište le.hopzone

am.....jst ti lahk dam torent u 1dnevo jo mas dol.......http://ts.searching.com/torrent/534977/ ... _Installer
ce pa noces torrenta mas pa www.l2extreme.com mirror 6-ta dela
ce pa noces torrenta mas pa www.l2extreme.com mirror 6-ta dela
Asi kita mavo ..... loooooooooooool ... pa ti si povrhu ¹e povpismen p#è##... js sm reku da v slo ¹e ni c4 original za kupt (no je mogoè sam ne na mantisu) ... pa sploh nism govoro da rabi¹ met sploh kaki original jeb####. k#### nauèi se brat p#### pa poglej malo odzad ka sm piso.OzumA wrote:kva.....bos reku ca c4 se ni......p#### mal si puglej....k***** en....... www.lineage2.com ......pa ze privat srvrji so c4 naprimer extrem.......ej uriginal sploh ni vazn ce mas ......ti lahk z dol dano l2 spilas na uriginalcu omg........sam tih bot noob en.....stari ce si res took u zaostanku pol ti lahk dam 15 linkov za c4 dol datpa mal puglej na lestvico privatsrvr-jev pa puglej kok srvrjou je ze c4 ........p#### ne me ucit....ej sm ap¹ reku da lahk kupis cd-----sam je prez veze k lahk z dowload-ano spilas na uriginal srvrjih omg
Last edited by senta on 26 Mar 2006 18:39, edited 1 time in total.
JAJAJAJA... a grma probat na en 5000x server??? A UPA¹? (5000x pa da bi hitr lvlava)The sniper wrote:Sento je napisal/a:Ja ti sam Probi spellsingerjem ti sam stisnem cancel pol pa sleep pa si v piz** ker si odvisen od buffov! pol pa sam ¹e tri magije nate pa se prebrne¹Ja lol jst sm zmeri havkeye al pa spellsinger to pa itq zato ker sta te dva najboj¹a saj zame! Na serverjih bi se tko vsi rad sam PVPjal tko da je najbol bit eden iz med mal bolj¹ih:)
js ti z warcryero oba ubijem ^^
Kaj mi lahko kdo pove kak si lik izbrišeš iz igre, ker sem na enem od l2extreme serverjov htel naredit svojo osebo, pa mi ni šlo, ko sem na koncu stisno create,...pol sem ponovil pa tud ni šlo, naslednjič pa jih je kar enih 5 blo naenkrat
Admini pa še težijo s tem da če jih maš več da brišejo pa ne vem kaj vse,...sem probal dat delete, pa mi pol samo piše neki awaiting time: 0 days, 0 hours, 0 minutes,... osebe pa ne izginejo
Lp.

Lp.

PM Lares če si na tempestu, ti dam kaj opreme, pa me tam vprašaj. Quest pa delaj samo pri lvl 20.
Tu maš maš vodiče za queste: http://lineage.warcry.com/db/quests.php
Tu pa drop kalkulator: http://l2dc.onlinewelten.com/
Tu maš maš vodiče za queste: http://lineage.warcry.com/db/quests.php
Tu pa drop kalkulator: http://l2dc.onlinewelten.com/
"lares msg = PM, oni 2 crtici naredis da stisnes shift+2, pa po celem svetu lahko pmjas. Če ti pa ne gre v server, da 100x klikneš na tempest je pa login down al pa je server poln, samo ne piše ker je c4 poln bugov zaj...
Pa niti ko te diconecta ti ne napiše, tak da moraš ročno alt,ctrl+del stisnit da zapreš igro.
Pa niti ko te diconecta ti ne napiše, tak da moraš ročno alt,ctrl+del stisnit da zapreš igro.
Lej to d so se ti pojavli veliko oseb, ki jih ti nisi hotel naredit je finta v tem ker je server glih v tem èasu restartalo la pa da si biv v loginu glih tedaj ko je server ¹ov dol. oseba se ti zbri¹e po 6 dni. tako da lako ¹e naprimer ga vzame¹ nazaj po 5 dni od izbrisa.Nesta wrote:Kaj mi lahko kdo pove kak si lik izbri¹e¹ iz igre, ker sem na enem od l2extreme serverjov htel naredit svojo osebo, pa mi ni ¹lo, ko sem na koncu stisno create,...pol sem ponovil pa tud ni ¹lo, naslednjiè pa jih je kar enih 5 blo naenkratAdmini pa ¹e te¾ijo s tem da èe jih ma¹ veè da bri¹ejo pa ne vem kaj vse,...sem probal dat delete, pa mi pol samo pi¹e neki awaiting time: 0 days, 0 hours, 0 minutes,... osebe pa ne izginejo
![]()
![]()
Lp.
tisto kar si pa reko da nesme¹ met neki veliko ... nesme¹ met 2 ali veè raèunov (accounts) lahko pa ima¹ veliko oseb pod enim accountom.
LP