Stare igre so marsikdaj bolj igralne kot novejše! Pogovori o igrah, starejših od pet let, klasikah tipa Civilization ali Test Drive, o abandoware igrah ipd...
Max Payne I,
Max Payne II,
Global Operations,
Operation Flashpoint (z usemi dodatki),
Hitman I,
Hitman II,
MAFIA,
Midnight Club II,
Commandos I,
Commandos II,
Commandos III,
ubistvu so use k jih "kupm" dobre=D
We ride together, we die together...BadBoys4life!!!
Gangsters 2 , Jagged Alliance 2 - te dve sta mi najbolj dolg ostale v škatli da jih nism radiru. Gangsterse 2 sm špilu 6x . Jagged Alliance pa kr večkrat ( nimam tulk prstov pa sm nehu štet )RES DOBR ŠPIL !!!!
Ni dvoma o dvomu:
1. medalija časti (MEDAL OF HONOR ALLIED ASSAULT-spearhead in breakthrough) To je najbolši špil v mojem lajfu.....
2. Max Bolečina (max payne, max payne:the fall of max payne)
3. Vietcong
4.so pa vse ostale, GTA3.in GTA:vice city...sploh ne bom komenteru...
jst tud prčakujem call of duty sm si dal še drug demo dol in zdj še ubga nabijam, je isti kot prvi, le da se začne tm kjer se je končal, in da je dan in se gre nazaj
Daleč najboljša moja osebna igra je bila in ostaja v lepem spominu :
- QUAKE
Vse današnje streljačine so narejene po njej.To je bila ena izmed prvih streljačin vseh časov,ki je imela grafiko porihtano(odvisno kakšno mašino si imel leta če se ne motim '95 - '96) bi moral pogledat na CD katera letnica je.
QUAKE ARENA pa je že kičasta.
Potem so tukaj še:
- MORTYR FINALE
- BLOOD 2 The Choisen
- DEADLY DOZEN
- UNREAL 2 The Awakening
- SHOGO Mobile Armor Division
- ........... itd
mene vprašaš?
morm rečt da sm se z njo ubadakl kr en lep cajt!in zgodba je ful dobra napredovanje pa še bul!
ko mi je dolgaš in se mi sesjue pc pa ni bulše igre kot minolovec, in fliper!
Se strinjamm s tabo Darktemplar. Ima nekaj napakic, ki igri znižajo oceno, vendar je drugače zelo dobra. Ob njej se zabavaš kot nor včasih postaneš celo živčen, ker te nasprotnik prehiti v zadnjem ovinku seveda po svoji krivdi. Pri 300 km/h se zaletiš v steber in te prilima nasprotiniki pa mimo.