Lineage 2
¾al zaenkrat se ne veliko - okol 30 online - 300 accountow
po mno¾iènosti se ne more primerjat z Extreemom - wemo pa kaj to prnese s sabo - LAG
Extrem je itaq ql - sem ga probo - samu tu je malo bol na friendlly - ko se vse folk u igri pozna - server se je ¹ele zaèel razvijat - zato nas je ¹e bol malo - gu¾ve tut ni vse
Probi - pm me Anubis
po mno¾iènosti se ne more primerjat z Extreemom - wemo pa kaj to prnese s sabo - LAG

Extrem je itaq ql - sem ga probo - samu tu je malo bol na friendlly - ko se vse folk u igri pozna - server se je ¹ele zaèel razvijat - zato nas je ¹e bol malo - gu¾ve tut ni vse

Probi - pm me Anubis

za na ta server ne rabis niè druga ko sve¾o instalacijo L2 C4 in nowo ip ¹tevilko v hosts filu - nobenga patcha in kaj podobnega. V bistu si lahko L2 instaliras na frisn folder (drugam ko extremov) in dodas ip ki je napisan na strani http://l2hideaway.com - ko pa hoèe¹ igrat extrem jo pa zbrises in das extremovo nazaj (prej si jo nekam skoperi al pa zapi¹i)
Ce si na extrimu pomeni da mas rad low lvl server - tudi ta je z X7 low lvl - pa tud mi se kr lepo zbiramo na Raid Boss huntih in siðih.
Lepo vabljen da preèekira¹ - glede na to da se na lestvicah lepo dvigamo prièakujemo malo veè ljudi - hkrati tudi nov server na ¹wedskem in hitrej¹o internet povezavo! PM Anubis èe bos logiran
Ce si na extrimu pomeni da mas rad low lvl server - tudi ta je z X7 low lvl - pa tud mi se kr lepo zbiramo na Raid Boss huntih in siðih.
Lepo vabljen da preèekira¹ - glede na to da se na lestvicah lepo dvigamo prièakujemo malo veè ljudi - hkrati tudi nov server na ¹wedskem in hitrej¹o internet povezavo! PM Anubis èe bos logiran

- consulkhan
- igralec jr.
pa lol ta bara nou nikol up.....to bo sam takrat k morjo kej reiskusat....lej ce rabjo preiskus subclassis pol ga bojo upp dal k morjo to igralci priskust.....bara ej sam za puskuse srvr to ni za irat gor ...naprimer zdej ga rabjo za sprobat kuko uvest c4 na NJIHOVIH SRVRJIH #1,#2,#3,#4........LOL BATA SRVR NI ZA IGRAT
se ze naprej upravicujm za napake
se ze naprej upravicujm za napake
- consulkhan
- igralec jr.