Lineage 2
......sam za carounike ne mores palco na +6 sprout pa ce si bog:D.........pr fajterjih pa tezko spracis +12 pa ti poc ksne 10krat sam pol ti uspe.....ce mas dost kesa pol ti uspe:D
tkole je z barvami:
+3-bela pa se to raho pbela
+5bela ampak bl mocnejsa ud prejsne
+6-modrikastobela
+8-modra
.....po naprej pa ne vem...k se ni smo sprubavu:D
tkole je z barvami:
+3-bela pa se to raho pbela
+5bela ampak bl mocnejsa ud prejsne
+6-modrikastobela
+8-modra
.....po naprej pa ne vem...k se ni smo sprubavu:D
www.l2extreme.com .......tuuki se registriras.....pol dol si jo puveleces z www.lineage2.com grres pud dawloads in pol dawload ful size neki tazga.......po sej pa se na exrtemu account nared pol se pa se na te strani regisrtiri pud game cp........in to je to
pa iz kje prihaas sm te uprasu
.....jst sm pa ze lvl 60:D.....ritka kje ti igras na kerm srvrju jst na Titanu:D:D:D
pa iz kje prihaas sm te uprasu
.....jst sm pa ze lvl 60:D.....ritka kje ti igras na kerm srvrju jst na Titanu:D:D:D
pol pa na www.mobl2.com ......lol a delas queste hahahahahahah.....ti sam puisc mamona in pol sam quest item kupi in to je to.....queste delas sam pr striderju pa teh zvalih

pa vada da dela www.lineage2.com zdej so jo prenuvil in je use fullll carsko pejte pugledat.....pa dawload dela .....sam nevem zdej k je c4 ....lux udvisn kje bos igrou na kerem srvrju?????
......k zdej bo mal tezko dubit c3
.....jst jo mam na cd-ju c3 heh.....k sm si jo dol dou se tkrt k je biu c3 pol sm pa na cd prekuperu zdej mam c3 zagotovlen
:D:D