Grand theft auto: San Andreas
- hell s angel
- igralec jr.
eto tole je mesjahova odločitev, da nej pišem za brezveze u tole temo, čeprav ni prava in prestara za to:
no, še en problem mam:
od učer naprej mi nekaj zajebava..ko npr. igram gta:sa dalj časa(4 ure) mi začne najprej kazat ful kvadratke pa to, pol se mi pa tole naredi:
aja, pa takrat je ekran ful vroč, a se premal hladi al ka?
tule sm neki meru s speedfanom, in ker sm jst tu čisti noob, mi lepo povejte če so ok temperature al kva?
Temp 1: 54C
Temp 2: 35C
T
no, še en problem mam:
od učer naprej mi nekaj zajebava..ko npr. igram gta:sa dalj časa(4 ure) mi začne najprej kazat ful kvadratke pa to, pol se mi pa tole naredi:
tule sm neki meru s speedfanom, in ker sm jst tu čisti noob, mi lepo povejte če so ok temperature al kva?
T
- hell s angel
- igralec jr.
eto tole je mesjahova odločitev, da nej pišem za brezveze u tole temo, čeprav ni prava in prestara za to:
no, še en problem mam:
Temp 3:-55C
Temp 1: 35C
no, še en problem mam:
Temp 3:-55C
Temp 1: 35C
jst zdej san andreas skor 3 dni igram, skupej cirka 30 ur igranja, kaže xfire
kr zahteven špil, proc se mi segreje tud do 47°
hellsangel si probu samo preprosto ponovno zagnat igro?
če to ne pomaga za neki časa zapri, pa igraj magari pasjanso tok da se ti sistem shladi al pa poskusi z rebootom. če pa nč od tega ne pomaga, ponovno namesti driverje za grafično. lahko bi tud sam kej mislu
kr zahteven špil, proc se mi segreje tud do 47°
hellsangel si probu samo preprosto ponovno zagnat igro?
če to ne pomaga za neki časa zapri, pa igraj magari pasjanso tok da se ti sistem shladi al pa poskusi z rebootom. če pa nč od tega ne pomaga, ponovno namesti driverje za grafično. lahko bi tud sam kej mislu
- hell s angel
- igralec jr.
lej... jst sm šou na sprehod s psom pa sm mel skos ugašen komp, se mi je mal shladil, in spet naprej igram... zj nevem če je kj v kompu problem, ker se mi v 15 minutah igranja ful segreje ekran in pol začne jebat
am..to še- kaj pomeni tisti Temp 1 v SpeedFanu?
@mesjah: ja ok, sam tam sm govoril o svojem problemu, ne pa o GTA:SA

am..to še- kaj pomeni tisti Temp 1 v SpeedFanu?
@mesjah: ja ok, sam tam sm govoril o svojem problemu, ne pa o GTA:SA

angel: minitor ni popolnoma nič kriv za tisto sliko. v to sem 100% prepričan. sicer se pa vsi CRT monitorji grejejo. najbrž je kriva grafična ali gonilniki zanjo
ej kdaj greš lahko pol na drug otok? .. ko končaš vse misije? k men sam še una manka k moraš z motorjem za vlakom it, da jih un postreli - vedno mi en ostane
ej kdaj greš lahko pol na drug otok? .. ko končaš vse misije? k men sam še una manka k moraš z motorjem za vlakom it, da jih un postreli - vedno mi en ostane
- hell s angel
- igralec jr.
- devonrogers
- starejša faca
dečki... glejte rabim pomoč. odkril sem stran na kateri si lahko downloadamo skine (dodatke) za san andreas... ampak ne vem kam si naj ta skin prilepim v katero mapo, da mi bo na igrici to pokazalo. npr avto: downloadš si en avto iz realnosti npr. bmw5 kam si ta file prilepim??????????????''

tu je ta stran http://www.gtagarage.com/mods/index.php

tu je ta stran http://www.gtagarage.com/mods/index.php

Watch me on my way of succes!