em kaj pa prihajajoce igre pa to? pomoje je za to tm ta forum...
se je pa ze nekej govoril o tej igri ja. a je ze kksn bl podrobn datum? al pa vsaj v kermu delu leta izide (pomlad, poletje, jesen, zime)?
ok, lej, tole z gta4 je mal fake. ne bo gta 4, ampak bo samo gta: san andreas, ne bo izšel septembra, ampak tm nek februarja-maja. dogajal se bo pa sam ene par mescev za vice city-jem. kej ni jasn??
We ride together, we die together...BadBoys4life!!!
dj model ne prbiji mi, tut za vice city je pou folka govoril da je 4, u resnic pa sploh ni, ampak je GTA: vice city. tisto k si pa ti natipku u googlu gta 4 pa preber mal, pou stani piše za gta 4: vice city. fak ej, nasedaš takim bedarijam
u modernem cajtu, a?? kdaj se pa zadnji dve dogajata?? u western-time-u?? u vesolju. fak si opica k se ji nč ne da dopovedat. teb je tole en naložu, ti pa vrjamš tko k en 5 let str otrok k vrjame u zobno miško.
DEJSTVO: dogajal se bo 2-3 mesce za vice cityjem, model je pršu v novo mesto kjer bo spet navezu stike z mafijci. nadaljevanje poznamo->veliko pobijanjaaaaaaa. sam gta3 pa gta: vice city sta pa prou igri k ti ni dougčas, mogoče se naveličaš, sam po 1 tednu pa spet hočš igrat=D
fak ej, kerim fake-om ti vrjamš. igre sploh še ni, pa je že net stran od igre. ti si čohjen, pa ne usiljevat misli o tej igri, ampak vrjam kar ti jst pravm.
P.S. modern time-like today time. tko da ne vem zakaj si dau tok poudarka na modern time, zgleda ne veš kaj pomen!
pismo ne se kregat! smo ze slisali za gta-san andres. in to ni gta4! to je 6i del od gta, ampak ni vec ostevilcen ampak ma svoje lastno ime. kaj nabijata. igre se zdavnej ni, je pa dejstvo da izsla bo.
ps.:men osebno bi blo ljubse ce bi se dogajala v modern time (today) ne leta 1985. nevem sam men se zdi modern time bolsi.
ajde
jost
sj ne dopovedujem da je izšla, jst sam unmu modelu dopovedujem da bo izšla tm nek februarja-maja, pa da so tist k on vid na netu fejki in to, da ne bo gta 4, ampak gta: san andreas
ja jenki, 6 gta. gta1, gta london 1969(al kolk ze se ne spovnem), gta2, gta3, gta vice city in pa sesti del ki je sele napovedan, gta san andres. te sm jest mislu. nej me kdo poprav ce sm kej za j...
Kista wrote:ja jenki, 6 gta. gta1, gta london 1969(al kolk ze se ne spovnem), gta2, gta3, gta vice city in pa sesti del ki je sele napovedan, gta san andres. te sm jest mislu. nej me kdo poprav ce sm kej za j...