Piratske igre
-
- starejša faca
Piratske igre
kolk od vs je kupuje originale?? pa kolk vs zan warez uporablat
ps NE DAJEM NOBENIH NASVETOV
ps NE DAJEM NOBENIH NASVETOV
Proud player of World of Warcraft
haomarush/tehsmg
haomarush/tehsmg

Re: Piratske igre
jst kupim sam ce je spil res dobr.....pa ce vem da ga bom douk igrou....tvojga druzga upresanja pa nism razumu ....slo plis
....drgac si pa (no uglaunm)piratsko dol dajem spila...sej nimam toook kesa za use uriginal....pa sej ksne sploh ne uptajajo uriginal...(no tko u nasih tguvinah jih ni)sam pu netu si jih da kupit...npr.Lineage2....sam prek neta lahk dubis ta spil

-
- starejša faca
-
- starejša faca
-
- starejša faca
Še dobro, da si se ti registriral Teh, ker drugače bi mi ostali noobi do konca naših bednih življenj. Lahko se zahvalimo višji sili. Ti boš naš san-sei in mi tvoji noob-san-i.
O joj. Komaj čakam, da mi master Teh pokaže vse svoje znanje.. Aja, od kje tebi, da tvoje nasvete sploh potrebujemo?
Pa medtem, ko boš razširjal svojo modrost se oglasi še tukaj in malo preleti: http://www.igralec.si/forum/viewtopic.php?t=3
O joj. Komaj čakam, da mi master Teh pokaže vse svoje znanje.. Aja, od kje tebi, da tvoje nasvete sploh potrebujemo?
Pa medtem, ko boš razširjal svojo modrost se oglasi še tukaj in malo preleti: http://www.igralec.si/forum/viewtopic.php?t=3
Last edited by BluStreak on 12 Jan 2006 23:01, edited 1 time in total.
-
- starejša faca
ce mas problem rec jst sm sam prsu pa dau une poste pa replye k se se i zdel ok pa k vem da lah pumagam sory ce sm te kakor kol uzalu ce bi pa rd sou ksno igro pa rec moj msn je napisan tko da rec ane
drgac pa kaj pise u pravilih k sm narobe naredu a dej puvem mi no cist lepo se jih drzim ce bom pa kej narobe naredu me bo pa ze KISTA al pa IGRALEC opomnla ker sta admin pa moderator ti se pa lah po****s zarad mene
drgac pa kaj pise u pravilih k sm narobe naredu a dej puvem mi no cist lepo se jih drzim ce bom pa kej narobe naredu me bo pa ze KISTA al pa IGRALEC opomnla ker sta admin pa moderator ti se pa lah po****s zarad mene
Proud player of World of Warcraft
haomarush/tehsmg
haomarush/tehsmg

-
- starejša faca
-
- starejša faca