oprosti ej ampak ne morem pomagat... to je uradni patch od konaija...čudno da potem ne delaRedDevil wrote:po tem ko sem dal gor ta patch, je delal se slabs:) mogu sm reinstalirat:)angel21 wrote:Fixed so that the settings of "Setting.exe" will be reflected accordingly.
- Fixed the problem of game running too fast in the full screen mode.
- Fixed the problem of the game stopping when switching to "Window mode".
- Fixed the problem of the game stopping when only Spanish is installed, and when trying to change the language sound.
- Fixed the portions of the game stuttering during the match.
- Fixed the problem of changing the player call name, when there is only one language installed.
- Fixed so that the game can be played through the finals in a multi player mode.
- Fixed the shadow effect of the player on the pitch.
- Cleared the line when the game screen fades out (happened rarely)
- Fixed the problem of the schedule becoming incorrect after the 7th week of the 3rd season in the Master League mode.
Author: Konami
Version: 1.1 Filesize: 8.76 MB
omg!!mattyy wrote:Pa p#### zakaj se mora pri vseh teh nogometnih simulacijah , ko si ¾ogo ¹topa , da se mu odbije 3 metre vstran?!?!?!Da ne govorim , èe si ¹topa v ¹printu!!!To je ena napaka;druga pa ko ¹print dr¾i¹ se ¾oga odbija 3 metre stran!Zakaj?Jaz ¹e nikdar nisem videl , da bi se nekomu ¾oga v ¹printu obijala tako vstran!Drugaèe pa je dosti bolj¹a od fife-defenetivno!
glej, jaz nevem o cem ti govoris. ne, nisem najbolj pameten ampak vem da do sedaj vse kar si rekel NI res. kontrola zoge pocasna? kaj si hotu rect?mattyy wrote:a ti si zdaj najbolj pameten!Pa kontrola ¾oge je hudo poèasna!pol ure rabi da se obrne!ni toliko eksplozivnosti!drugaèe je pa ¹e vedno ""definitivno"" bolj¹a od fife!
bullshitPa p#### zakaj se mora pri vseh teh nogometnih simulacijah , ko si žogo štopa , da se mu odbije 3 metre vstran?!?!?!Da ne govorim , če si štopa v šprintu!!!To je ena napaka;druga pa ko šprint držiš se žoga odbija 3 metre stran!Zakaj?Jaz še nikdar nisem videl , da bi se nekomu žoga v šprintu obijala tako vstran!Drugače pa je dosti boljša od fife-defenetivno!
o tem, kdo je preigral kej fuzbala in kdo ne bi se dalo razpravljat. fora je kdo je pogledal vec tekem lige prvakov (ne slovenske lige, tam se itak zoga odbija vsem pocez ker so lamerjimattyy wrote:Dva pametnjakovièa na kupu , ki ¹e v ¾ivljenju nista ¹pilala fuzbala!Mislim jao!![]()
![]()
![]()
Saj te razumem , èe te kièkanje veseli , ampak potem idi na forum kièkanja!
Evo dvoboj je končan in lahko rečem da smo zmagal.angel21 wrote:Joja Kozara wrote:kakšen dvoboj? nč ne vem o temangel21 wrote: Konec koncev je pa do naslednjega meseca napovedan dvoboj:
FIFA2004 vs PES3 pa bomo vidl mnenja svetovne javnosti.
V glavnem igrajte uživajte tako v FIFA-i kot v PES-u.
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests