Code: Select all
gothic
gta: vc
gta: sa
gothic 2
gothic 2 the night of the raven
Meni je bil taktiziranje v BoA zelo hud... Singleplayer se mi je zdel boljši kot pa v CoDu ker si imel zelo dober občutek do sovojakov, ko so bili v CoDu kot eni generic random vojaki... MP CoDa je meni bolj, SP pa čist za mejhn slabš...mesjah78 wrote:sm na začetku mislu da bo tale topic zamrl, pa zgleda da netorej... ta trenutek igram:
AoE II - še vedno zakon špil, imho boljši od tretjega dela... posebej zakon je nažigat prek neta, čeprav sem zaenkrat še bolj slab, ampak ok
Brothers in Arms Road to Hill '30 - špil je zanič... kr nek beden taktičen način igranja, bedne misije, bedno vzdušje... podn... tega se sploh ne da primerjat z CoDom... ampak imam na pc-ju zaradi tega ker se mi ga ne da uninstalirat
GTA: SA - najbrž sem ened izmed redkih ki še nismo obrnili špila![]()
HL2 - nor špilgrafika, fizika, zgodba...
vse je na vrhuncu ... vsa čast programerjem
NBA 06 - zelo ok špil za zabijanje cajta... igram ligo na okol 90 tekem, pa pušim vsepomoje mal premal zadevajo igralci. npr. igram z Iversonom (ki povečini v RL itak vse zadane), na koncu tekme ma pa met ... nevem, 20/5 mogoče.
CoD2 - itak...
Worms world party - tale špil je tudi zelo ok... ga s sestro učas udarma.. pwnam vse naokol :p
CS Source - mp kajpakfizika pa grafika sta itak iz HL2 zato ne bom še enkrat govoru ..
Users browsing this forum: No registered users and 35 guests