COD 2 problem
frodo jst tut poznam eno k ne meče tuk virusov k tta tvoja...Frodo wrote:jaz poznam eno hudo internetno stran, kjer najdeš vse seriale
serials.ws
http://www.seriall.com/?l=s&p=25
za seriale pa za kreke je najbolj www.astalavista.com al pa www.serials.ws!!!
- kenny mccormick
- vseznalec
[quote="Frodo"]jaz poznam eno hudo internetno stran, kjer najdeš vse seriale
ja ce mislis katerokoli na s , ti svetujem da jih z slabim brskalnikom ie al pa brez av sploh ne obisces vec !!!
verusi se ti iz takih strani tok zazreji u datoetke da ti pomaga sam se format.
drugac ti pa priporocam serials.ws sam ce mas mozillo firefox pa ksn dobr av kot nod32 in podobno
ja ce mislis katerokoli na s , ti svetujem da jih z slabim brskalnikom ie al pa brez av sploh ne obisces vec !!!
verusi se ti iz takih strani tok zazreji u datoetke da ti pomaga sam se format.
drugac ti pa priporocam serials.ws sam ce mas mozillo firefox pa ksn dobr av kot nod32 in podobno
Itaq sej v cod ne delas druga k une "paculjke"strelas pa sledis kompasu!mad_s wrote:mogoèe mau faljena tema, ampak useen.
mau se mi je zataknlo bl na zaèetku pr al alamainu, k si na strehi. Kaj u bistvu mor¹ nrdit tm? sam strela¹ une paculjake al kaj?
Cod rulz. Sam ocitno bo treba ene cheate nek staknt k sm tak nOOb D:
Dol vrz igro pa se nekrat naloz. Pa saved games si ne zbrisat ce delas single player. Najbrz si kej spreminju pa se sam ne ves d:najboljsi wrote:jest imam tud en problem. k hoèem jit u multiplayer mi zmrzne. sam una slika na zaèetku se pojav pa potem NOT RESPONDING. zakaj je tko? Vèasih mi je pa delalo normalno!
Cod rulz. Sam ocitno bo treba ene cheate nek staknt k sm tak nOOb D: