Rome: Total war
- bodoci_mojster
- n00b
Rome: Total war
- bodoci_mojster
- n00b
Help!
A kdo ve kje se še da kupt Rome: Total war zato ker je nikjer ne dobim k je ze bl stara rt bi jo pa igrou prek neta zato rabm original !!??
Pa a kdo ve če bo pršou tud drugi del vn ??

Pa a kdo ve če bo pršou tud drugi del vn ??
Re: Help!
www.mantis.sibodoci_mojster wrote:A kdo ve kje se še da kupt Rome: Total war zato ker je nikjer ne dobim k je ze bl stara rt bi jo pa igrou prek neta zato rabm original !!??
Pa a kdo ve če bo pršou tud drugi del vn ??![]()
![]()
![]()
www.igabiba.com
2. dela ne bo za pc, bo pa za konzole. tako sem slišal.
To sploh ni tok str špil....1 let sam..bodoci_mojster wrote:A kdo ve kje se še da kupt Rome: Total war zato ker je nikjer ne dobim k je ze bl stara rt bi jo pa igrou prek neta zato rabm original !!??
![]()
![]()
dobi se ga pa pousod...sam pogledat je treba
- FloppyTheGod
- vreden igralca
Ne pozabit na http://www.3d-svet.com/mesjah78 wrote:www.mantis.sibodoci_mojster wrote:A kdo ve kje se še da kupt Rome: Total war zato ker je nikjer ne dobim k je ze bl stara rt bi jo pa igrou prek neta zato rabm original !!??
![]()
![]()
www.igabiba.com
2. dela ne bo za pc, bo pa za konzole. tako sem slišal.
Špil ni star
Tm ga nimajo...sploh pa majo bl mau špilou...u primerjavi z mantisom.
- ĐONKY THE DONKY
- starejša faca
doom ti si taprav! modri vojaki. ne mi rečt da si ne pismen. modri so tut britanci in ponti. povej keri. če misliš scipie (na siciliji in jz italija) so isti kot bruti in julii. vsi so ista civilizacija.
res je, da imajo bruti najboljše strateško mesto a z rimljani igrat se mi ne zdi kej posebno težko. raj pojdite s kakšnimi slabšimi (npr. galci, britanci, germani, selekvidi...)
res je, da imajo bruti najboljše strateško mesto a z rimljani igrat se mi ne zdi kej posebno težko. raj pojdite s kakšnimi slabšimi (npr. galci, britanci, germani, selekvidi...)
Špilam AOE2-TC (It Rulz)