Need for speed Most wanted
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
ne nimamesjah78 wrote:to pa zato ker ma obenem nameščenga NFSU2... pol maš 10k bonusaFrodo wrote:nekaj mi ne gre v glavo.
kak si lahko na začetku izbereš golfa, če pa maš samo 30k![]()
moj bratranec pa je mel 40k
čudno

btw sem na čez 30%. sem si kupo še en avto. samo ga še morem predelat, samo je že zdaj konkurenčni
Ja, men se je tud tko zgodilo. Nameščen sem mel U2 sam sem ga pol uništaliral, pa mi je vseeno dalo 10k bonusa. Pol k pa sm disk formatiral pa se mi je vse zbrisalo sem šel pa šenkrat delat MW pa nisem dubu bonusa.|Speed| wrote:prekleti EAjeci, tko sm si želel met Golfa, pol pa sam zarad tega, k je bil U2 slab špil pa ga ne morm met....
sicer pa meso.....a s prepričan
109 totalk na kapsih , so dobre bensinske , stropi nedokončani , ladijce..
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
vsi pravite zakaj niste dobili bonusa!!
bonus ni odvisen od nfs:u in nfs:u2 pa ga vseeno nisem dobil
kolikor jaz vem naj bi se bonus dobil v primeru zmage na vseh začetnih dirkah (ko še imaš bmw-ja) v prvem poskusu(brez restarta)
vsaj tako sem prebral na neki internetni strani
pa za dobit avto od naprotnika z blackliste so na koncu trije vprašaji in vsak od njih predstavlja eno od teh treh stvari: nasprotnikov avto, denar in dodaten križec za policijo ali izbris enega od križcevzja pa odkrit je treba zaporedje ki se vsake tri nasprotnike zamenja
js sm dobilvse avte do sedaj pa ms na 5 mestu
upam da besedilo ni predolgo
bonus ni odvisen od nfs:u in nfs:u2 pa ga vseeno nisem dobil
kolikor jaz vem naj bi se bonus dobil v primeru zmage na vseh začetnih dirkah (ko še imaš bmw-ja) v prvem poskusu(brez restarta)
vsaj tako sem prebral na neki internetni strani
pa za dobit avto od naprotnika z blackliste so na koncu trije vprašaji in vsak od njih predstavlja eno od teh treh stvari: nasprotnikov avto, denar in dodaten križec za policijo ali izbris enega od križcevzja pa odkrit je treba zaporedje ki se vsake tri nasprotnike zamenja
js sm dobilvse avte do sedaj pa ms na 5 mestu
upam da besedilo ni predolgo
DON'T FEAR DARKNESS!!!
PLAY GAMES FOR EVER!!!
PLAY GAMES FOR EVER!!!