Need For Speed: Most Wanted
igro že veselo špilamo , kar nekaj dni že
najboljši so policaji , sam migat moreš pa te ne morejo dobit
Podrl sm kar nekaj cestnih zapor , zbil kapsov ...
sam nekaj me jebe , kaj je bounty ?? ena nagrada al kaj
Al je to kakšen denar al kaj ??
najboljši so policaji , sam migat moreš pa te ne morejo dobit
Podrl sm kar nekaj cestnih zapor , zbil kapsov ...
sam nekaj me jebe , kaj je bounty ?? ena nagrada al kaj
Al je to kakšen denar al kaj ??
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si

Jest bi vprašal kaj pomeni tisti krogec , utripa pa tak naprej na sliki na levi !
Gor je kao še en plamen pa številka 1
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
Ej NFS je otročarija,kr nekj se ti NOS fila.To je blo v NFSU2.Če si šu kšnmu v zavetrje al pa kšn drift zvedu ti je kr ene točke dal, s tem se ti je pa NOS nafilov.Mislm katastrofa.Pa isto je v teli ta novi zdj.To čista otroška igra kr nekj zbiraš.Al pa k si kariero delov v NFSU2 k si po mestu pobirov kr en velik dnar
misl živa grozljivka res
Tko da če je to težka igra si jajca odrež!To vela zate "najboljsi"

turbo_zob wrote:Ej NFS je otročarija,kr nekj se ti NOS fila.To je blo v NFSU2.Če si šu kšnmu v zavetrje al pa kšn drift zvedu ti je kr ene točke dal, s tem se ti je pa NOS nafilov.Mislm katastrofa.Pa isto je v teli ta novi zdj.To čista otroška igra kr nekj zbiraš.Al pa k si kariero delov v NFSU2 k si po mestu pobirov kr en velik dnarmisl živa grozljivka res
![]()

NE SLEDIŠ TEMI

on sam primerja NFSU2 pa most wantedšpiler wrote:turbo_zob wrote:Ej NFS je otročarija,kr nekj se ti NOS fila.To je blo v NFSU2.Če si šu kšnmu v zavetrje al pa kšn drift zvedu ti je kr ene točke dal, s tem se ti je pa NOS nafilov.Mislm katastrofa.Pa isto je v teli ta novi zdj.To čista otroška igra kr nekj zbiraš.Al pa k si kariero delov v NFSU2 k si po mestu pobirov kr en velik dnarmisl živa grozljivka res
![]()
NE SLEDIŠ TEMIPREBER NAVODILAl
Love is in the air
ja samo vseeno-pa sori zame to ni primerjava...dejte kisti mal miru pa si skor usi preberte se enkrat navodila da boste vedl kako pa kaj...Anonimen wrote:on sam primerja NFSU2 pa most wantedšpiler wrote:turbo_zob wrote:Ej NFS je otročarija,kr nekj se ti NOS fila.To je blo v NFSU2.Če si šu kšnmu v zavetrje al pa kšn drift zvedu ti je kr ene točke dal, s tem se ti je pa NOS nafilov.Mislm katastrofa.Pa isto je v teli ta novi zdj.To čista otroška igra kr nekj zbiraš.Al pa k si kariero delov v NFSU2 k si po mestu pobirov kr en velik dnarmisl živa grozljivka res
![]()
NE SLEDIŠ TEMIPREBER NAVODILAl

LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
dnar je lažje dobit , prej si dnar iskov po cesti zdej ga zaslužiš !
Sicer pa kapsi so zakon , ene 5 blokad prebitih , okrog 10 avtov zbitih u totalko ..
Okol 200 škode ....
Sicer pa kapsi so zakon , ene 5 blokad prebitih , okrog 10 avtov zbitih u totalko ..
Okol 200 škode ....
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
Dj ti "indijanc" ne glumi,k maš IQ 0 .Kva kr temu Kisti v rit lezeš as feget a kva?Pa ti tut "špiler" enako vela zate,ti kao ena navodila nekj...Fak kera zguba!
Kokrkol pojma nimata obadva,tko da lahk sam gresta nabirat regrat.
NFS Most Wanted je grafično PREHUDA!!!To treba priznat,sam zakva so dal Ferrarije pa poršeje not...Evropske avtomobile bi mogl dat.Drgač je bla pa NFSU2 v dveh verzijah za Ameriko pa Evropo,kao razlika med avtomobili.
Poštena fora... 

ja itq u rit mu lezm...ves kok ma sexi...dol pades...turbo_zob wrote:Dj ti "indijanc" ne glumi,k maš IQ 0 .Kva kr temu Kisti v rit lezeš as feget a kva?Pa ti tut "špiler" enako vela zate,ti kao ena navodila nekj...Fak kera zguba!Kokrkol pojma nimata obadva,tko da lahk sam gresta nabirat regrat.
NFS Most Wanted je grafično PREHUDA!!!To treba priznat,sam zakva so dal Ferrarije pa poršeje not...Evropske avtomobile bi mogl dat.Drgač je bla pa NFSU2 v dveh verzijah za Ameriko pa Evropo,kao razlika med avtomobili.
Poštena fora...

zdej pa nehi kle se mi jokat,pa se opravicujem MODERATORJEM (da ne bom spet feget) za off topic sam brezveze da odperam zarad tega novo temo...

LP,Dani
ma briga me, vi mate zasmeteno temo
ne umirite se, in resno, v splosni diskusiji je odprta tema o tej igri, tko da prosim da greste tja, cene bom zaklenil tole.
kar se tice tega kdo pojma nima:
kot drugo: ferrari in porsche sta pa japonski firmi? mhm... toliko o tem, da bi mogl bit evropski avtomobili notr
premisli preden pises da ne bos s5 delal bedaka iz sebe...
lp, kista

kar se tice tega kdo pojma nima:
em, ja. kot prvo ferrarijev v igri ni. bog si ga vedi zakaj.NFS Most Wanted je grafično PREHUDA!!!To treba priznat,sam zakva so dal Ferrarije pa poršeje not...Evropske avtomobile bi mogl dat.
kot drugo: ferrari in porsche sta pa japonski firmi? mhm... toliko o tem, da bi mogl bit evropski avtomobili notr

lp, kista
Nobody is perfect. I am nobody.