Če se ne motim, je za zda soccer..
tipk ne morš štimat...sicer so pa kr logično postavlene. če si špilu prejšnje fife ni nobene razlike samo tipka Y oz. Z ki se uporablja za off the ball je novabuffon wrote:Ej zdej sm dobu fifo 2004. Sej je dobra sam ne vem kje se naštima tipke pa kako prodajaš in kupuješ igralce.A mi lohk kdo pomaga??
zaenkrat še nism našu patcha za downloadat, sem pa preprou da bo v kratkem...a maš ti mogoče kšn link?PoWeRbo| wrote:Tipke se dajo štimat. Rabiš pa patch ki nadgradi Fifo 2004 na verzijo 1.1
Sicer je pa itak ne igram ker je podn od podna
vceraj je prisu patch 1.1 ven, ki dodaja moznost spreminjanja tipk v options meniju v igri, in se veliko drugih fixov je.Merlin wrote:Vceraj sem prvic igral Fifo 2004 in nikjer ne najdem kje lahko nastavis nastavitve za gamepad(z kareri gumbom kaj izvajas)upam da mi boste pomagali,saj mi je fifa cool.
na koncu sezone lahko prevzameš drug klub ampak mislm da še ne na koncu prve sezone (vsaj jst sm prvo sezono že končou in nism mel te opcije). mogoče moraš dobit vseh 5 zvezdic trenerskega prestižakneklemi wrote:a kdo mrbit ve če lahko po koncu sezone prevzameš drug klub. to me ful zanima pa prosm če mi lahko odgovorite. a se mrbit da nastavljat ceno vstopnic.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests