Zanima me koliko vas igra tole igro. In prosim če lahko napisete kaksen character imate (predwsem me zanima PISTOLA in RING ter kaksen merjevec uporabljate).
Ter ocenite spil od 1-5.
HWALA

Hja temu se pravi lag tudi ce bos streljal malo mimo njega in ti nebo napisalo hit hit hit ga bos ubil. Glede serverjev pa hm.... poskusat moras ene 10 minut po lpa prime.Frodo wrote:ja sem igral pri bratrancu. zelo dober poskus, vendar se kar hitro naveličaš, saj je golo streljanje 24ur na dan. če mene vprašaš premalo vrst opreme, orožij je kar samo ne vem no, ostalo pa je zelo zanimivo, hoja po steni, skoki... vse je odvisno od tega, kako hiter si. motlo me je to, da sem enga strelo pol ure. dvakrat mi je napisalo combo 24 pa se on še kar dalje premiko![]()
ali pa, da enga strelaš pol ure, pol pa si moreš menjat metke, vmes pa ga en spraši z enim šusom.
potem je premalo teh dobrih aren. pa mogla bi bit snajperca al pa kaj podobnega. v glavnem ni ne vem kaj, ker se streljanja kmalu na veličaš. če bi lahko hodo po mestu, tako kot pr gtaju bi blo dosti bol zanimivo, kot pa ves čaz eno in isto... se pa splača špilat kr je kr dobro. samo serveri so prepolni. še kakšna dva bi lahko naredli
ker včasih je nemogoče prit gor.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests