Call of Duty
-
- starejša faca
Seveda je vse odvisno,kaj ti je vsec in na kaj si pozoren v igri.Jaz na primer sploh nisem opazil,da ni krvi v CoD.Sele po tvojem prispevku sem sel na Savegame,se enkrat zaigral in-res je.
Kaj vem,v SoF je vse skupaj pretirano in zalostno za igro je,da se je najveckrat spominjamo le na racun krvi in odtrganih delov telesa.
Vendar imas prav!Razvijalci CoD bi za vec realizma lahko poskrbeli tudi na tem podrocju.
Kaj vem,v SoF je vse skupaj pretirano in zalostno za igro je,da se je najveckrat spominjamo le na racun krvi in odtrganih delov telesa.
Vendar imas prav!Razvijalci CoD bi za vec realizma lahko poskrbeli tudi na tem podrocju.
Jaz sem v dveh dnevih, 7 ur, obrni igro.
Čeprav vsi pravite da je prekratka, kar tudi je, ne pozman nobene podobne igre ki bi bila dosti dalša.
Igro sem dobil že 5 nov. kar dokazuje zmogljivost interneta.
Zelo dobra grafika, odličen zvok, igralnost fantastična.
Izjemne so ruske(SZ) misije, predvsem bitka pri Stalingradu in Kursku.
Čeprav vsi pravite da je prekratka, kar tudi je, ne pozman nobene podobne igre ki bi bila dosti dalša.
Igro sem dobil že 5 nov. kar dokazuje zmogljivost interneta.
Zelo dobra grafika, odličen zvok, igralnost fantastična.
Izjemne so ruske(SZ) misije, predvsem bitka pri Stalingradu in Kursku.
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.
ja no jz sm j sicer obrni amapk sm začel z greenhorn in zdj sm ponovno z veterna, zmereja pa začnem rusi, ker mi je kampaknja res dobra in učivam ob zvokih in tresenju, ko letijo bombe in avioni
Dandanes je težko biti budala. Konkurenca je enostavno prehuda.
][img:f1f1019692]http://www.siol.net/novice/XP_images/th ... 0662-0.jpg[/img:f1f1019692]
][img:f1f1019692]http://www.siol.net/novice/XP_images/th ... 0662-0.jpg[/img:f1f1019692]
Igra je fantastična!!! Bolša mi je sam mafija!!! Ruske misije so razred zase(po tistmu filmu ne) men je isto ko film seveda se nadaljuje nato drugače. Jz sem gunga ustrelu ke je neki frajaru de te ustreli če greš rikverc!!! Šol sm nazaj pa sm ga poču de je bil mir!! Ja prekratka je vsekakor(obrnu v 2 dneh). Poškodbe bi morale biti bolj realistične!! Umetna pamet je slaba grafično je nekoliko zastarela!! A to so le malenkosti igra je po moje oceni v tem razredu razred zase moha se z njo ne more primerjat!! Call of duty je zame bolj od Max Payne samo je res, da sta dve različni tematiki!! Sicer je pa sijajna!!!
- Valentin Novak
- n00b
Call Of Duty
Sem se odločil,da še jaz podam svoje mnenje,glede nato , da tole igro predvsem hvalite,ter ste navdušeni nad tematiko in grafiko.
Res je ! Igra je vredna vseh pohval saj je narejena izredno dobro.Tematika ter igralnost predvsem pa grafika oziroma ozadje kot so Alpe,gozd ... itd.
Resda so sovražniki v nekaterih misijah res malo težki se jih (hvalabogu da obstaja SAVE GAME !!) da obvladati.
Trenutno sem,če bi šteli misije pri dvajseti (20) to je tam,kjer moraš upravljati s tankom.No misija pred tem je bila vsaj zame zelo težka predvsem mislim na sovražne vojake,ki so bili izredno vsiljivi in trdoglavi.
No, ko pa pogledaš naziv firme,ki je igro izdelalo oziroma izdalo pa mi je lahko bilo jasno,da bo igra zelo dobr, saj se spominjam firme že od takrat,ko sem se začel baviti z prvimi računalniki (1984) , ki se jim je reklo Commodore 64 ali pa ZX Spectrum.
Activision je že takrat prevladoval v izdelovanju bobrih iger za tiste čase.
Danes pa se z takšnimi računalniki v "peskovniku igrajo otroci".
Toliko,igra je vredna nakupa in izredno dobra - čista 10 -ka !
Lep pozdrav !

Res je ! Igra je vredna vseh pohval saj je narejena izredno dobro.Tematika ter igralnost predvsem pa grafika oziroma ozadje kot so Alpe,gozd ... itd.
Resda so sovražniki v nekaterih misijah res malo težki se jih (hvalabogu da obstaja SAVE GAME !!) da obvladati.
Trenutno sem,če bi šteli misije pri dvajseti (20) to je tam,kjer moraš upravljati s tankom.No misija pred tem je bila vsaj zame zelo težka predvsem mislim na sovražne vojake,ki so bili izredno vsiljivi in trdoglavi.
No, ko pa pogledaš naziv firme,ki je igro izdelalo oziroma izdalo pa mi je lahko bilo jasno,da bo igra zelo dobr, saj se spominjam firme že od takrat,ko sem se začel baviti z prvimi računalniki (1984) , ki se jim je reklo Commodore 64 ali pa ZX Spectrum.
Activision je že takrat prevladoval v izdelovanju bobrih iger za tiste čase.
Danes pa se z takšnimi računalniki v "peskovniku igrajo otroci".
Toliko,igra je vredna nakupa in izredno dobra - čista 10 -ka !
Lep pozdrav !