Boiling point: Road to hell
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
Boiling point: Road to hell
A jo ma kdo? jaz sem jo danes dobo. avte je malo težko vozit, samo se bom navado. sem se pridružo vojski se mi zdi. kr sem mogo mafiji nek comp vkrast. grem do njih, rečem, da sem z njimi, v bajto pa kar vzemem comp, uni me vsi strelajo, kot da so f## jaz pa hitro v avto pa nazaj. 

- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
ni!
že prvoosebni pogled pove nekaj. potem še džungla in ostale stvari. ni totak, da maš na zemljevidu ikonico pol pa greš tja in si na misiji. res kot življenje. greš kam pač misliš in je. pa prosto hodiš okoli, vsa orožja so že na začetku v trgovini, samo se jih ne splača kupit, ker se mafijci in vojaki strelajo na cesti iz mesta. pa greš pa mafijce pobiješ, oni vmes nekaj vaših in greš ter jamlješ orožje in metke
pa avte kopuješ, se z taxijem voziš, avte prodajaš
že prvoosebni pogled pove nekaj. potem še džungla in ostale stvari. ni totak, da maš na zemljevidu ikonico pol pa greš tja in si na misiji. res kot življenje. greš kam pač misliš in je. pa prosto hodiš okoli, vsa orožja so že na začetku v trgovini, samo se jih ne splača kupit, ker se mafijci in vojaki strelajo na cesti iz mesta. pa greš pa mafijce pobiješ, oni vmes nekaj vaših in greš ter jamlješ orožje in metke