The sims 2
daaaan
kako ste kej? no uglaunm js mam tut eno upršanje kar se igre tiče [k je btw ful carska]. dojenčk mi dela preglavice za znort...kok se ga nahran če kdo ve? k mi ga zmeri socialna uzame zrad tga hehe.
i need somebody different
Hvala za pohvalo!
Se vidi da sem tu najbolj nora na to igro!
Najverjetneje bi blo to. Ka ti full počasi dela? Pa naenkrat neha delat pa se ti čez par minut igra za par sims sekund nadaljuje? Pa velikrat morš dat na pavzo, pa mal počakat da računalnik lahk sploh igrco naprej špila? neki takega je delalo meni. Ne vem natančno ka je blo narobe sam lahk bi blo to.

Najverjetneje bi blo to. Ka ti full počasi dela? Pa naenkrat neha delat pa se ti čez par minut igra za par sims sekund nadaljuje? Pa velikrat morš dat na pavzo, pa mal počakat da računalnik lahk sploh igrco naprej špila? neki takega je delalo meni. Ne vem natančno ka je blo narobe sam lahk bi blo to.
sej še mi, sam ne več tak hudo ko prej. Sam problem je pa tud to ker mam preobremenjen računalnik ker mam neke viruse gor, tak da je možno da mu šteka tud zarad česa drugega. (ka morm mam pač comp v razsulu, ko bi vi vedli ka vse sm mogla zele naredit da sm ga prepričala da mi je msn spet začel delat
, NUJNO more it na servis) 

- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
Kenny wrote:mene pa zanima ce kdo zna gradit stene kr klikns....drzis...putegns...pa nc ni (vglavnm se ne da). Nek sm slisu d nek na spletu dobis en dudatk d to dela, a mi loh kdo pove kje??
original ali pa poseben crack. pa ne mi rečt, da še vedno to špilate. jaz sem igro probo paaaaa se mi več ni dalo

če ti maš na računalniku viruse, se računalnik formatira. ne pa ga peljat na servis.
ej, ne mi govorit o tem ker nimam pojma o računalnikih. eno nadstropje višje mam pa js moj servis-brata. lahk rečem da je proti meni on Mojzes za računalnike. Tak da kar koli bo on z njim zaj delo me ne briga sam da mi bo pol računalnik delal, pa magari ga bo s seboj v pojstlo nesu!
mimogrede, js tud ne kapiram kak majo eni radi strelske pa mafijske pa gta-je... pa jim za to ne hodim v njihove teme pa šimfam igrce. se je v redu da si povedal svoje mnenje, pa lepo da drugim pomagaš kaj bi lahko blo narobe, pa ne iščem spet prepira!
Če te pa že zanima, mi je na tej igri najbolj všeč glih tisto kar se tebi zdi najbolj dolgočasno, to da delajo dan za dnem isto. To da morš za njih skrbet pa take. Pa ne skrbi nism mahjena sam na take igrce, ker je res da si morm tud mal pavze vzet pa kake druge igrce špilat, recim The Simpsons hit and Run...

mimogrede, js tud ne kapiram kak majo eni radi strelske pa mafijske pa gta-je... pa jim za to ne hodim v njihove teme pa šimfam igrce. se je v redu da si povedal svoje mnenje, pa lepo da drugim pomagaš kaj bi lahko blo narobe, pa ne iščem spet prepira!
Če te pa že zanima, mi je na tej igri najbolj všeč glih tisto kar se tebi zdi najbolj dolgočasno, to da delajo dan za dnem isto. To da morš za njih skrbet pa take. Pa ne skrbi nism mahjena sam na take igrce, ker je res da si morm tud mal pavze vzet pa kake druge igrce špilat, recim The Simpsons hit and Run...
- Spy Fisher
- starejša faca
Evo kle maš točna navodila kuko zgradit klet:
http://thesims2.ea.com/exchange/story_d ... try=&view=
Sj ni tko težko

http://thesims2.ea.com/exchange/story_d ... try=&view=
Sj ni tko težko