Grand theft auto: San Andreas
dela hvalamark_169 wrote:se ti pokaže samo ura in potem izgine zgodi se pa nič??Adidas wrote:Imam težavo zamenjal sem monitor in ko kliknem na ikono gta san andreas se mi ne zažene prej je pa vse v redu delalo. ve kdo kaj je narobe ?
če naredi to potem zbriši v mapi kjer maš savegame datoteko gta_sa.setmoglo bi delat, dvomim da ti to dela zaradi monitorja
aja pa za vsak slučaj ne zbrisat fajla, samo ven iz mape ga daj
Oblivionis mallem nam memini etiam, quae nolo, oblivisci non possum, quae volo.
- General. Lee
- starejša faca
no pač.
jst sm novo grafično nabavu namvreč GeForce 6600 gt 128 mb.
in sm se lotu ponovno delat San andreas.
Pridm u igro hočm igrt pa pridm v igo 2 sekundi stoji namiru pol ga pa začne levo vlečt.Pa neznam preprečiti.
prosim pomagite.
to se nedogaja sam tuki ampak tudi v Call of duty in Enemy territory.
pa tut računalnik sm formatiru in je prvi dan normalno delal zdej pa spet nedela!
jst sm novo grafično nabavu namvreč GeForce 6600 gt 128 mb.
in sm se lotu ponovno delat San andreas.
Pridm u igro hočm igrt pa pridm v igo 2 sekundi stoji namiru pol ga pa začne levo vlečt.Pa neznam preprečiti.
prosim pomagite.
to se nedogaja sam tuki ampak tudi v Call of duty in Enemy territory.
pa tut računalnik sm formatiru in je prvi dan normalno delal zdej pa spet nedela!
jaz mam pa en problem pr uni misiji k mors za letalom z motorjem vozt pa v letalo zapelat na unmu letalušču kjer si se učil letet
v glavnem letala ne morem dohitet saj grem prepočasi najbrž bi se mogu se dol sklont na motorju sam ne vem pod kaj naj gledam pod vozila pa special moves al neki tazga pa tam ko piše down al pod foot controls
v glavnem letala ne morem dohitet saj grem prepočasi najbrž bi se mogu se dol sklont na motorju sam ne vem pod kaj naj gledam pod vozila pa special moves al neki tazga pa tam ko piše down al pod foot controls
- kill_all_lamers
- vseznalec
meni je prez vsega uspelo...ima pa kolega težave......probaj se dat na zadnjo kolo(poščica dol) druge rešitve pa nebi vedel....ivers wrote:jaz mam pa en problem pr uni misiji k mors za letalom z motorjem vozt pa v letalo zapelat na unmu letalušču kjer si se učil letet
- General. Lee
- starejša faca
- kill_all_lamers
- vseznalec
- General. Lee
- starejša faca