Grand theft auto: San Andreas
http://www.shrani.si/pics/screensh29756.jpg lejte kaj se je men nardil
offtropic:a mi lahk kdo pove kaj nj nardim da bo men tut tk lsiko kazalo ko legolasu...kr jst to ne znam

offtropic:a mi lahk kdo pove kaj nj nardim da bo men tut tk lsiko kazalo ko legolasu...kr jst to ne znam

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
T.S. wrote:http://www.shrani.si/pics/screensh29756.jpg lejte kaj se je men nardil
offtropic:a mi lahk kdo pove kaj nj nardim da bo men tut tk lsiko kazalo ko legolasu...kr jst to ne znam![]()
![]()
zanimivo

sliko pa daš not [*img]url od slike[*/img]
samo brez tistih zvezdic.
- Frodo
- igralec polkovnik
oboje je lahko ko keks. jaz sem se pa odločil, da bom malo spreminjal in to kar policijski motor. sicer še ni dokončano, to pa je zaenkrat prvi test. motorju bom spremenil težo, hitrost.... bo dobro izgledalo. zaenkrat pa le to:

Kaj pravite? sej bom še spremenil samo zaenkrat pa bo ne? najdlje sem rabo, da sem našo programe.

Kaj pravite? sej bom še spremenil samo zaenkrat pa bo ne? najdlje sem rabo, da sem našo programe.
- Frodo
- igralec polkovnik
fuck motor ne bom nikoli dokončal, ker mam težavo:
no malo sem zjebo in sem mogo dol inštalirat igro. zdaj pa jo hočem nazaj pa me dvd jebe. nekje na polivici mi napiše neko napako na data3 finta pa je v tem, da ko sem prvič inštaliral mi ni nič napisalo, da bi blo kaj narobo. dvdja nisem nikomur posodo in nič. to mi je delalo tudi pr medal of honor. drugače pa se enota za dvd obnaša normalno.kaj naj naredim?
no malo sem zjebo in sem mogo dol inštalirat igro. zdaj pa jo hočem nazaj pa me dvd jebe. nekje na polivici mi napiše neko napako na data3 finta pa je v tem, da ko sem prvič inštaliral mi ni nič napisalo, da bi blo kaj narobo. dvdja nisem nikomur posodo in nič. to mi je delalo tudi pr medal of honor. drugače pa se enota za dvd obnaša normalno.kaj naj naredim?