Grand theft auto: San Andreas
www.gta3.net :>>
uno pecho pa sem z txd editorjem exportaw texturo od awta v jpg format napisaw not pecho in nazaj importaw in z IMGtoolom daw txd fajl v gta3.img :>> to je to
uno pecho pa sem z txd editorjem exportaw texturo od awta v jpg format napisaw not pecho in nazaj importaw in z IMGtoolom daw txd fajl v gta3.img :>> to je to
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
jaz te nič ne razumemPecHo wrote:www.gta3.net :>>

joooj še en avto morem najt sentinel al kaj je pač. vem kak izgleda samo ne najdem ga

BluStreak se ne spownem iz kje sem ga pobraw.. mogoce iz gta3.net.. nisem siguren.. ce hoces ti lagko po mejlu poslem :>
ritka dj sejvaj state v html file in pokazi sm da malo primirjamo state
moji stati so sevedno tle: KLICK
ritka dj sejvaj state v html file in pokazi sm da malo primirjamo state
moji stati so sevedno tle: KLICK
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
ritka wrote:jupi SAN ANDREAS imam na 99,38%!
P**da sm car!
lahko bi vam postal sliko pa je neznam.
no status igralca:
misice:100%
stanima:100%
fat:0%
sex:100%
driving:100%
weapoon:100%
za ostalo pa nevem kok je nek umes
zgledam koda ti vrjamem?
neee!!!!
boš reko da si najdo vse školjke, konjska kopita, naredo vse misije, sliko določena mesta, prešrico vseh 100 grafitov, spravo vsa orožja na maksimum...
ne laži. naredi screen shot iz igre, ko ti kaže stats pa bomo vidli. pa ne potegnit iz kake internetne strani. daj povej nam kakšna je predzadnja misja in zadnja. opiši malo. no sej vse misije preobrnit to tak ni tak vlki problem samo vse na 100% tega pa ti ne vrjamem. ne, ne.
jz sem lih danes koncal vse story misije in mam neki manj kot 90% s tem da sem naredu vse "street racing" dirke.. une sole na 100%.. najdu nakej kopit in skolk nekaj grafitow porisaw..zdj trenutno se borim za dolocene ulice.. hocem zbrisat los santos vagos in ballas via iz mape 
grove street baby oh yeah ;P

grove street baby oh yeah ;P
Mam spet probleme pri misiji in sicer pri diamantu in $ v kazinojih...no pri obeh misijah morš it na letališče in tam uzet eno letalo in se nakem odpelat kam?
?
če se slučajno ne spomnite pri $ si z woozijem v uni mali sobi pa še ful folka je obzadi pol jim pa CJ reče nj odjebejo pa pride en klošar in reče da tu živi in lahk pol ostane tam CJ pa pol gre vn iz tiste "skrivne"sobe in Woozi se postavi pred uno skico ko si jo mogu prej poslikat in reče da je načrt tak da ne sme it nč narobe....pri diamantu ja pa filmček tak najprej pride ena baba mislim da Martina in enmu modelu prinese sendvič in pol papagaj reče nj ji da dnar pa una dva sta na kavč privezana in pol ko un Rosenberg vstane se začne kavč premikat in pol se hit nazaj vsede....aja za tto misijo te še prej pokliče in ti šraja v telefon WAR WAR WAR..no a ma kdo kakšno idejo
Napište kk ste vi tti misije nardil

Napište kk ste vi tti misije nardil

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
nevem tocno ce je to una misija ki mislis.. u galwnem za uni $ ce je to una misija mores it na letalisce.. ukrast letalo.. letet visoko do tiste tocke kot ti pise na mapi.. zapeljat z letalom v tisti krogec ki ja na uni tocki in takoj tisti trenutek se vrst vn iz letala in pristat z letalom na rdeco tocko na tleh.. nato mores ubit par ljudi.. plejsas par bomb v elektrarni in to je to :>
druga misija.. tudi ce mislimo sploh isto.. mores it na letalisce.. s5 ukrast letalo.. in vozit proti toci ki ti kaze !izven mape!.. to u bistvu vozis nasproti enemu letalu ki ga mores hohitet in mu letet takoj za zadnjim krilcem kjer ima en krogec kamor mores letet.. ko dohitis krogec.. ti kaze filmcke kko prides na letalo.. tam jih par pobijes in je... samo pazi letalo mores dohitet in skinit krogec preden pride do mesta... misije so obe dokaj lahke...
...svoj radio u gta:sa nardis tko da oznacis svoje mp3je ki jih hjoces met.. desna tipka nardis shortcut in te shortcute kopiraj v my documents\gta user files\user tracks neki takega je mapa in potem ko zazenes igro gres pod audio options in das scan user tracks... to je to
druga misija.. tudi ce mislimo sploh isto.. mores it na letalisce.. s5 ukrast letalo.. in vozit proti toci ki ti kaze !izven mape!.. to u bistvu vozis nasproti enemu letalu ki ga mores hohitet in mu letet takoj za zadnjim krilcem kjer ima en krogec kamor mores letet.. ko dohitis krogec.. ti kaze filmcke kko prides na letalo.. tam jih par pobijes in je... samo pazi letalo mores dohitet in skinit krogec preden pride do mesta... misije so obe dokaj lahke...
...svoj radio u gta:sa nardis tko da oznacis svoje mp3je ki jih hjoces met.. desna tipka nardis shortcut in te shortcute kopiraj v my documents\gta user files\user tracks neki takega je mapa in potem ko zazenes igro gres pod audio options in das scan user tracks... to je to