Grand theft auto: San Andreas
tisti ki mate probleme v šoli za letala vam lahk rečem sam to:
ko ovinkate ne držte tipke za naprej in tud dvigujte se takrat ne
jz sem to opazo in je velka razlika vsaj pr men ker če ovinkaš in se hkrati dviguješ potem letalo kar po svoje neki nese 
ko ovinkate ne držte tipke za naprej in tud dvigujte se takrat ne

Če kdo rabi gmail mi naj pošle ZS z svojim mejlom.
okoli 85% :>
mta bo pomojem izsla kmalu.. kasen teden al 2..
igra postaja dosadna.. zdj ki mam odprto celo mesto mi steka za popizdit
misije so dokaj dowge.. ker pac treba se pejat dalec.. in lih sem kupu 500metkow za desert eagle in mi ga u eni misiji replejsalo z nawadnim gunom...
skratka danes bi skoraj polomu se eno tipkownico samo sem se zadrzal...
osebno gtavc mi je bla bol usec usaj ni stekala in mi cuvala ziwce :>>
joke gr8 game.. samo ki so pac malenkosti ki me ziwcirajo... kamjon ki te prihiti ko sa furas pown gas po awtocesti.. awto se zabije vate in pol te se zacne zbijat kao ti kriw in podobne stvari.. in ko vse skupaj se steka grejo ziwci papa.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
/me fucked up!
misije so dokaj dowge.. ker pac treba se pejat dalec.. in lih sem kupu 500metkow za desert eagle in mi ga u eni misiji replejsalo z nawadnim gunom...
joke gr8 game.. samo ki so pac malenkosti ki me ziwcirajo... kamjon ki te prihiti ko sa furas pown gas po awtocesti.. awto se zabije vate in pol te se zacne zbijat kao ti kriw in podobne stvari.. in ko vse skupaj se steka grejo ziwci papa.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
/me fucked up!
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
AHA! nastavi grafiko na low! tak mam jaz pa mi nikoli ne šteka.PecHo wrote:okoli 85% :>
/me fucked up!
obe misiji so izi :>>
pri uni ki mores z motorjem dohitet letalo tkoj das po gasu in nitho stiskas in spuscas tipko uno ki nardi da se nagne naprej.. ce pritiskas in spuscas se skloni in tko na motorju hitreje pridobi hitrost..
pri misiji ki mores uno letalo dohitet.. vozi hitro vn iz mesta proti unemu letalu in drzi se visje od njega (na mapi ti pokaze kot navzdol obrnjen 3kotnik.. nato tkoj ko ga vidis na mapi da ni vec na robu se obrni za 180° pri hitrem obratu izgubis malo visine tako da prides lih na visino kroga in z imas skoraj powno hitrost in takrat ga ni vec problem dohitet...
potem mores ubit par folka na letalu in pristat.. to je to ;>
pri uni ki mores z motorjem dohitet letalo tkoj das po gasu in nitho stiskas in spuscas tipko uno ki nardi da se nagne naprej.. ce pritiskas in spuscas se skloni in tko na motorju hitreje pridobi hitrost..
pri misiji ki mores uno letalo dohitet.. vozi hitro vn iz mesta proti unemu letalu in drzi se visje od njega (na mapi ti pokaze kot navzdol obrnjen 3kotnik.. nato tkoj ko ga vidis na mapi da ni vec na robu se obrni za 180° pri hitrem obratu izgubis malo visine tako da prides lih na visino kroga in z imas skoraj powno hitrost in takrat ga ni vec problem dohitet...
potem mores ubit par folka na letalu in pristat.. to je to ;>