ti kar frajar z pocitncam ja jst sm dons zadno matematko pisov, u3 mam pa slovenscino in nemscino zagovor za zadnjo pozitivno oceno. in ce karkol zabijem je popravc. se bojo pocitnce ja... grem dons ob 9 spat, nic vec ne bom igrov
drugac pa... men dela na cel.2k, 4200ti z 64 rama 512 ddr... ne vem tocn kak mam nastavitve... drawn distance vem da mam bl na mal, tud resolucija je zanic, texture so pa pomoje na high... spilat se da. sem pa nekje na zacetku, pravkar naredil tisto misijo z lowriderjem... mislm da so default tipke stevilcnica na desni. tiste puscice, ki kazejo posevno, to pa tko skocs pomoje, da kombiniras... jst sm neki probavu, pa je uizi... pa sej, ni casa za spilat, cene bi bil jst tud ze dlje
lp, kista
Ja bogi si jst sem pa dans bil zadnič(uradno) v OŠ.
Fajn piši ju3 kar pač pišeš
PecHO ker biznis je tt >JUST BUSINESS< se ga ne spomnim
Frodo(al pa kr vsi ko ste tk dalč) a si že naredu ono misijo ko si šel sweetu pomagat pol te je pa un policaj pelu v neznano.....no če si tam a ti kaže še ozemlje(zeleno) kr men ne kaže več
ne sej ni grafična kriva prej sm meu geforce 4 k mi je še bolj štekalo zdej mi ž dela mal boljš sam ne pa tekoče tk je hočem da dela
pa ko si reku nalož si nove driverje mam najnovejše od radeona
Men se sploh ne da preobračat. Zdej smo formatiral comp. Pa mam žespet 1. misijo, k morm z BMXom bežat pred gang, k šutajo nate z Uzi. Recmo pr Vice Cityju s pa mel ta 1. misijo najlaži k s mogu Mercedez pelat u klub. Kako...opzno lažje je blo pr VCju, ampak San Andreas pa raztura u grafiki....