Če je kdo nj mal pove kako je to nardil in kje
Grand theft auto: San Andreas
Men dela čist normalno na rač:
AMD 1800
512RAM
Ati Radeon 8500 64 Mb
Morm pa met grafiko na low nastavljeno, drugač mi ljudje malo utripajo.
Ustavlo pa se mi je pri misiji ko sfriziraš auto pa greš z njim tekmovat v skakanju. Tu pa tam mi uspe zbrat nekaj točk, a je to še zelo premalo.
Pa zanima me ki najdeš avto za ropanje bajt? Misijo sn narejo, pol pa ne najdem avta nikjer.
AMD 1800
512RAM
Ati Radeon 8500 64 Mb
Ustavlo pa se mi je pri misiji ko sfriziraš auto pa greš z njim tekmovat v skakanju. Tu pa tam mi uspe zbrat nekaj točk, a je to še zelo premalo.
Pa zanima me ki najdeš avto za ropanje bajt? Misijo sn narejo, pol pa ne najdem avta nikjer.
FAJN SE MEJTE
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
ja ta misija z avtom mi je bla lahka. ko je puščica na sredini kroga stisneš gumb, ki ga imaš nastavljen. pod kontrols piše special buton al nekaj takega. najboljše je da si nastaviš na W, S , A, D.
maš prav. tile avti za krast so redki zato ko katerega vidiš, takoj vkrast. drugače pa zdaj že zasedam ozemlje sovražnikov.
maš prav. tile avti za krast so redki zato ko katerega vidiš, takoj vkrast. drugače pa zdaj že zasedam ozemlje sovražnikov.
- stiffmaister
- starejša faca
tak komp maš pa ti delajure14 wrote:Men dela čist normalno na rač:
AMD 1800
512RAM
Ati Radeon 8500 64 Mb
pa js bom znoru js pa
INTER CELERON 1800+
768 rama SDR
Radeon 9200 SE 128 game buster pa mi vse skupe brejka ka je pa pol z mojmu rač. narobe
Jst mam 9200 pa mi igra gledko dela(mam vse na high).
Sem pršu v San F....... pa sem naredu par misij zdj mi pa ne gre več naprej mam še pri dveh misijo za nardit pa mi ne gre ko morš una RC letala furat pr drugi morš pa nek avto ukrast.....če je že kdo tam nj mal pove kk je to naredu.
A nisem že reku da tist ko hoče GTA spravt na cd more to nardit z winzip-om....sam nardite kao da bi igro radi zazipali (oz nč KAO kr zazipite jo) pol pa naštimaš da ti nj zazipa do 700mb in tako boš dobu 6 zazipanih drtotek po 700 al pa manj mb.
Pa še to zakaj igralci tk hit zaspite djte še zvečer kj napisat sj so POČITNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem pršu v San F....... pa sem naredu par misij zdj mi pa ne gre več naprej mam še pri dveh misijo za nardit pa mi ne gre ko morš una RC letala furat pr drugi morš pa nek avto ukrast.....če je že kdo tam nj mal pove kk je to naredu.
A nisem že reku da tist ko hoče GTA spravt na cd more to nardit z winzip-om....sam nardite kao da bi igro radi zazipali (oz nč KAO kr zazipite jo) pol pa naštimaš da ti nj zazipa do 700mb in tako boš dobu 6 zazipanih drtotek po 700 al pa manj mb.
Pa še to zakaj igralci tk hit zaspite djte še zvečer kj napisat sj so POČITNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
my game statz: http://pecho.slohosting.com/stats.html