Grand theft auto: San Andreas
plis odgovor.. grafično mam ati radeon 9200 se..X-Devil wrote:Mene sam neki zanima...
grafično kartico imam ATI Radeon 9200 SE.
Mi bo delal normalno GTA SA, ker nekateri pravijo da bom moral imeti grafiko naštimano na najslabše itd. ?
Hvala
mi bo delal gta normalno al morm novo grafično kupit?
Lp,
X-Devil.
X-Devil.

- Honda
- vsem poznan
Grand treft auto: San Andreas
Jst bi jo mogu dobit zdele enkrat
! Za enga jurja! 

Lonely-Akon:
Lonely, Im so lonely, I have nobody, Im all alone.
Lonely, mr. lonely, I have nobody, Im all aloneeee.
Lonely, Im so lonely, I have nobody, Im all alone.
Lonely, mr. lonely, I have nobody, Im all aloneeee.
uceri sm jo kupu v BOFu (sej vem da mi ne verjamete no
... probas pravjo
) in sem bol malo se igral zaenkrat... glih tolk, da me je pritegnilo, pa da zdj komej drzim roko stran od miske, da nebi kliknil
... zdj mam pa itaq sam se 2 predmeta v sol za spedenat, pol pa gremo za 2 dni z polno paro v SA, pol pa amerika in real life... s5 ne bo casa za igrat
je pa res solidna... ceprov, morm rect da mi je bil VC kot mesto bolj vsec, zavoljo pisanih barv in tako naprej... ampak je ta tud ql... grem se jst piflat no...
mejte se, lp
kista

mejte se, lp
kista
Nobody is perfect. I am nobody. 

Ja jz morm tut prznt de mi je mejčkn VC bl všeč sam SA ma hudo grafiko veliko mesto, hudo zgodbo (v kateri CJ izpade kt mamin sinček JOKE), pol, je pa neki kar me jezi agresivnost. Ma ja. tm mene ena ćefurska tolpa strela k jo še vidu nism. pol pa še promet. Te avtočki te tko skupi stisejo de te sam razgon. sicer je pa špil vredi za med počitnice.Kista wrote:ceprov, morm rect da mi je bil VC kot mesto bolj vsec, zavoljo pisanih barv in tako naprej... ampak je ta tud ql...
kista