Grand theft auto: San Andreas
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
Grand theft auto: San Andreas
No igra je v ameriki že izšla. tu pa bomo še mogli malo počakat.
- General. Lee
- starejša faca
v kratkem bi moglo bit, vkljucno z c****om... pa... sej vas razumem, sej se ve da piratizirate (mo), pa vse je vredu, samo ze v naprej ena prosnja... kamuflirajte besede, ki nakazujejo direktno na piratstvo... pa uporabljajte pm. forum je razzivel, lahko da tudi po zaslugi gta, in sitno bi mi bilo zaklepat teme... samo ce bo slo cez rob jih bo pa moral nekdo, sej zato smo tle... hvala ze v naprej, upam da ne bo kksnih problemov in dolgih nosov zarad mojega opozorila, sam tko pac je...
lp
kista
lp

kista
Nobody is perfect. I am nobody. 

mah jst mislm da bom tole kar pustu... pac se bomo vsi sem preselil... ves, tista tema je 116 strani dolga, pa ves da se je vmes veliko nabijalo... pac, ko bo uradno v evropi se naprej pogovarjamo tu, ne vec tam... zaklenil pa ne bom niti tiste teme... pol bi blo vse zaklenjen...
lp, kista
lp, kista

ok, od sedaj naprej je to uradna tema o gta: sa, prosim vas da ne pisete vec v staro temo. le-to bom sicer pustil odprto, samo ce se bo nabijalo tam bo pa zaklenil.
lep pozdrav vsem skupaj... in pa mirno cakanje, kdor se nima, tistim sreckotom ki pa ze majo, pa veselo igranje
kista
lep pozdrav vsem skupaj... in pa mirno cakanje, kdor se nima, tistim sreckotom ki pa ze majo, pa veselo igranje

kista

- Honda
- vsem poznan
Grand Treft Auto: San Andreas
Ej stuff! Celo al demo? 

Lonely-Akon:
Lonely, Im so lonely, I have nobody, Im all alone.
Lonely, mr. lonely, I have nobody, Im all aloneeee.
Lonely, Im so lonely, I have nobody, Im all alone.
Lonely, mr. lonely, I have nobody, Im all aloneeee.